• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Njukasl - Siti: I jedni i drugi su očekivali više

Autor mondo.rs

Ni igrači Njukasla, ni igrači Sitija ne mogu da budu zadovoljni remijem. Kolarov asistirao, ali kriv za gol.

Ranije odložena utakmica 27. kola Premijer lige dobro je počela za Mančester siti,100. prvenstvenim pogotkom Serhija Aguera u dresu "građana", međutim, završila se remijem. Bod Njukaslu doneo je Vurnon Anita, kada je u 31. minutu anulirao prednost gostiju iz 14.

Bek "svraka" sjajno je primio loptu posle dodavanja Muse Sisoka, zatim se "lažnjakom" oslobodio Aleksandra Kolarova i onda precizno, po zemlji, šutirao u dalji ugao.

Reprezentativac Srbije je možda mogao bolje da reaguje u toj situaciji, ali na njegov račun idu i zasluge za pogodak Sitija, pošto je na njegov centaršut iz prekida Aguero precizno šutirao glavom. Argentinac je, međutim, bio u dubokom ofsajdu, ali arbitri su to prevideli...

Pomenuli smo već da je Agueru to bio jubilarni 100. gol u Premijer ligi, a Aniti je bio prvi za Njukasl još od marta 2014. i utakmice sa Hal sitijem.

Drugi naš fudbaler, Aleksandar Mitrović, takođe je bio akter ove utakmice. Napadač Njukasla je u 55. minutu zamenio Papisa Sisea.

Bod u ovom meču ne odgovara ni jednima ni drugima, pošto je Njukasl ostao na pretposlednjem mestu, a "građani" su doveli u pitanje treću poziciju i direktan plasman u Ligu šampiona.

TABELA: Lester 73, Totenhem 68, Siti 61, Arsenal (-1) 60, Junajted (-1) 56, Vest Hem (-1) 53, Sautempton 41, Liverpul (-2) 51, Stouk 47, Čelsi (-1) 44, Everton (-1) 41, Votford (-1) 41, Bornmut 41, VBA (-1) 40, Svonsi 40, Kristal Palas 39, Norič 31, Sanderlend (-1) 30, Njukasl 29, Aston Vila 16.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC