• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skromni Ranijeri: Naredna sezona? Da smo u 10!

Autor mondo.rs

Trener Lestera Klaudio Ranijeri dugo je oklevao da prizna ove sezone da njegov tim ima šanse da osvoji Premijer ligu, a za narednu sezonu ostaje pri svom skromnom stavu.

Ostalo je svega četiri kola do kraja ovogodišnje Premijer lige, a Lester je za sada bar obezbedio učešće u Ligi šampiona. Ostalo im je da "odbrane" pet bodova prednosti u odnosu na Totenhem kako bi i osvojili titulu, a već se razmišlja o narednoj sezoni...

Postoje oni koji drže teoriju da Lester ne može da ostane konstantan i da naredne godine igra na nivou, posebno jer im se igra najviše bazirala na kontrama, te da bi morali da prodaju najbolje igrače i ulože u nove. Drugi pak misle da bi sa dobrim investicijama opet mogli da pokvare planove "velikim" timovima.

A, šta kaže čovek koji je vodio Lester u ovoj sezoni? Šta sledeće godine?

"Demonstrirali smo svima da je moguće pobediti na drugačije načine. Neophodno je verovati i boriti se, a mi smo svi zajedno bili u tome. Ovde smo jer su se i mnogi favoriti "okliznuli" i to se neće desiti naredne sezone. Realno je da se borimo da završimo u prvih 10 timova", poručio je skromni Ranijeri i tako još jednom skinuo pritisak sa svojim fudbalera.

Ove sezone su neverovatno igrali mnogi njegovi fudbaleri, a mnogi se pitaju da li će biti "one season wonder", kako to kažu Englezi?

"Ova godina je neverovatna, drugačija od svih ostalih i mi to moramo da znamo. Kada sam došao ovde i video ove igrače znao sam da možemo da učinimo nešto dobro. Pokazali smo malim timovima, klubovima kojima se ne daje mnogo šansi da se ovakve stvari dešavaju", zaključio je on.

Anketa

Ko će osvojiti Premijer ligu?

  • Lester

    80% (16)

  • Totenhem

    20% (4)

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC