• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FSS: Čuki i Zvezdi licenca, Partizan na čekanju

Autor mondo.rs

Komisiji za licenciranje pristiglo 12 prijava za takmičenja u organizaciji UEFA, a samo dve su odobrene... Ostali će u žalbenom postupku pokušati da dokažu ispunjenje svih kriterijuma.

Fudbalski savez Srbije za sada je izdao evrolicencu samo Crvenoj zvezdi i Čukaričkom, dok su preostalih deset prijavljenih klubova, uključujući Partizan i Vojvodinu, još uvek na čekanju.

Komisija za licenciranje Fudbalskog saveza Srbije razmatrala je u utorak dokaze o ispunjenosti kriterijuma za klubove koji su se prijavili za postupak licenciranja za takmičenja u organizaciji UEFA i Superligu (sportski, infrastrukturni, personalno-administrativni, pravi i finansijski kriterijumi) i konstatovala sledeće:

Jednoglasno je odlučeno da se na osnovu dokaza o ispunjenosti kriterijuma izda licenca Crvenoj zvezdi i Čukaričkog, te da oni mogu da učestvuju naredne sezone u takmičenjima u organizaciji UEFA, dok su ostali klubovi odbijeni i da imaju mogućnost da u žalbenom postupku dokažu ispunjenje svih kriterijuma i da na taj način obezbede licence za sezonu 2016/17.

Osim takmičenja u organizaciji UEFA, za koje se prijavilo 12 timova, za Superligu je pristiglo 20 prijava, a samo tri tima su dobila i tu licencu: Crvena zvezda, Čukarički i Javor.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC