• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poketino odugovlači sa ugovorom, čeka Junajted?

Autor mondo.rs

Menadžer Totenhema zaustavio sve pregovore o produžetku saradnje sa Spursima dok se sezona ne završi, a to je znak da navijači posumnjaju da čeka "signal" Junajteda.

Znamo ko će naredne sezone biti menadžer Arsenala, Liverpula, Mančester sitija i Čelsija, ali šta je sa Totenhemom i Mančester junajtedom?

I dok se mesecima unazad priča da bi na klupu na "Old Trafordu" trebalo da sedne jedan od najboljih stručnjaka na svetu Žoze Murinjo, sada se u priču oko Portugalca uključio i Pari sen Žermen koji je neočekivano ispao u četvrtfinalu Lige šampiona.

Gazde pariskog kluba nezadovoljne su poslom koji je Loran Blan napravio u najprestižnijem takmičenju na svetu i mogle bi da iskoriste "odugovlačenje" Mančester junajteda sa Žozeom Murinjom.

Odugovlači i Maurisio Poketino.

Menadžeru Totenhema je prema pisanju engleskog tabloida "San" ponuđen dugogodišnji ugovor koji vredi više od 5 miliona funti godišnje, ali da je on odlučio da ne potpisuje ništa dok se sezona ne završi.

Da li je to taktika kojom bi "smirio ekipu" pred finiš sezone, povećao šanse da dobije i "jači" ugovor u slučaju da Totenhem osvoji titulu - ili čeka signal Mančester junajteda da preuzme ovu ekipu?

Takođe, sem Mančestera, za argentinskog stručnjaka se interesuje i Real Madrid koji nije siguran da li i u narednoj sezoni da poveri skupi tim Zinedinu Zidanu, početniku u ovom poslu.

Nekadašnji štoper je trenersku karijeru počeo u Espanjolu 2009. godine, da bi 2013. godine došao u Sautemtpon. Posle odlične sezone dolazi u Totenhem sa kojim je već obezbedio učešće u Ligi šampiona, a još uvek ima šansi da sa ovim timom bude i prvak Engleske.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC