• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sasuolo - Sampdorija: Potezi za nevericu!

Autor mondo.rs

Prvo kako je isključen Ranokija, a potom i šta je sve odbranio Vivijano, sve dok Krstičić u 87. minutu nije napravio nerazumljiv faul u svom šesnaestercu, a Berardi postao tragičar utakmice.

Emilijano Vivijano apsolutni je junak utakmice kojom je otvoren program ove srede uveče u 34. kolu Serije A!

Sedam puta je golman Sampdorije, koja je od 27. minuta igrala sa igračem manje zbog komičnog isključenja Andree Ranokije, zaustavljao udarce fudbalera Sasuola, da bi fantastičnu partiju krunisao u 89. minutu, kada je odbranio penal Domeniku Berardiju.

Nekako, gosti iz Đenove odbranili su se na severu Italije - 0:0.

I pre Ranokijinog isključenja, a ovo je bio neslavan povratak na teren bivšeg reprezentativca Italije, Sasuolo je bio bolji i opasniji tim. S igračem više, zeleno-crni bukvalno su igrali "viktorije" na polovini gostiju, koji su tek 30 odsto vremena uspeli da zadrže loptu u svom prostoru, a ostatak utakmice proveli u klasičnom bunkeru, koji umalo da nije pukao u 87. minutu kada je naš Nenad Krstičić, ušavši s klupe, u svom šesnaestercu oborio upravo Berardija.

Strelac sedam golova za Sasuolo na 25 mečeva u Seriji A ove sezone prekršio je nepisano fudbalsko pravilo da igrač koji je oboren ne bi trebalo i da izvede najstrožu kaznu, što je ekipu Euzebija Di Frančeska koštalo dva boda u borbi za izlazak u Evropu.

I jedni i drugi ostali su samo jednom pobedom u poslednjih šest kola, a zanimljivo da je u deset mečeva Sasuola i Sampdorije u Seriji A samo jednom pobedio domaćin i tri puta gost, dok je šest puta bilo nerešeno.

Pogledajte presudne trenutke meča, u toku kojeg su domaći 23 puta šutirali na gol, osam puta u okvir gola, nijednom dovoljno dobro da sačuvaju Vivijana, čiji su saigrači uspeli četiri puta da opale ka protivničkom golu i od toga dva puta budu precizni, ali bez željene završnice.

27. minut - Ranokija dobija crveni karton;



89. minut - Vivijano brani Berardiju;



SERIJA A - 34. KOLO

U utorak:

Napoli - Bolonja 6:0 (2:0)
/Gabijadini 10, 35p, Mertens 58, 80, 88, Lopez 90/

U sredu:

Sasuolo - Sampdorija 0:0

Roma - Torino 20.45
Kjevo - Frozinone
Empoli - Verona
Đenova - Inter
Juventus - Lacio
Palermo - Atalanta
Udineze - Fiorentina

U četvrtak:

Milan - Karpi 20.45

TABELA: Juventus 79, Napoli (+1) 73, Roma 65, Inter 61, Fiorentina 59, Milan 52, Sasuolo (+1) 49, Lacio 48, Kjevo 45, Torino 42, Đenova 40, Empoli 39, Atalanta 37, Bolonja (+1) 37, Sampdorija (+1) 37, Udineze 35, Karpi 31, Frozinone 30, Palermo 28, Verona 22.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC