• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Enfild" zanemeo: Divljački start i lom noge!?

Autor mondo.rs

Brutalan, užasan start fudbalera Evertona nad napadačem Liverpula. Prema onome što se videlo na snimku, Origi je izvesno doživeo prelom!

  Užasan start!

Brutalno. Bez namere da se uzme lopta. S namerom da se povredi igrač.

Sudija Robert Madlej sasvim zasluženo pokazao je direktan crveni karton 25-godišnjem argentinskom štoperu Ramiru Funesu Moriju, igraču Evertona, koji je izvesno naneo tešku povredu četiri godine mlađem napadaču Liverpula.

U 50. minutu "Mersisajd derbija" na "Enfildu", pri rezultatu 2:0, Funes Mori je divljački zgazio belgijskog fudbalera na stajnu nogu i – sudeći prema snimku koji nije za one sa slabim stomakom – naneo strelcu vodećeg gola za "redse" tešku povredu.

Dok ovo kucamo, nadamo se da nismo u pravu i da će prve vesti iz Liverpula demantovati da se radilo o povredi, ali s obzirom na to da je Origi iznet na nosilima, sa bolnim izrazom na licu...



Menadžer Liverpula Jirgen Klop uveo je Danijela Staridža umesto povređenog Origija, a on iz prvog kontakta s loptom kaznio "karamele" i povisio na 3:0. Origi je dao lep gol u 43. minutu, svoj deseti ove sezone, a samo tri minuta kasnije, u nadoknadi prvog poluvremena, mrežu Evertona zatresao je i štoper Mamadu Sako.

Funes Mori je prošlog leta došao na "Gudison park" iz redova River Plate, dok je Origi kupljen iz Lila 2014. godine, pa ostavljen da odigra prošlu sezonu pre selidbe na "Enfild".

Pratite Premijer ligu UŽIVO na MONDU.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC