• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Real gazi i čeka kiks svojih rivala: 101 gol!

Autor mondo.rs

Real Madrid je imao najtežeg protivnika u 34. kolu, ali odstojanje i nakon večerašnjih mečeva ostaje isto. Barsa 79, Atletiko 79, Real 78...

Polufinalista Lige šampiona protiv polufinaliste Lige Evrope!

Definitivno je to u najavi bio derbi kola, ali je uprkos tome Real Madrid ostvario osmu uzastopnu pobedu u šampionatu - rutinski, ali nije bio toliko dominantan koliko Viljareal nije pravio problema pred golom Kejlora Navasa.

Tim koji je u prvom ovosezonskom susretu ne namučio, nego i savladao Real Madrid (1:0), danas nije bio toliko dobar i moraće da podigne nivo forme pred završetak sezone ukoliko hoće da odbrani mesto u kvalifikacijama za Ligu šampiona, na kome se za sada nalaze. 

REAL MADRID - VILJAREAL 3:0 (1:0)

Da se sa povoljnim rezultatom ode na poluvreme potrudio se Karim Benzema koji je u 41. minutu postigao gol nakon dosta loše intervencije Serhija Asenha, kada je Ronaldo prošao po levoj strani, a golman Viljareala samo kratko odbio loptu i namestio kontroverznom napadaču na volej - glavom je ubacio u mrežu.

Denis Suarez je mogao da promeni tok utakmice...

Prvo je krajem prvog poluvremena imao dobru šansu da "ohrabri" svoj tim pred nastavak susreta, da bi na isteku sat vremena igre Danilo intervenisao ispred njega i sprečio siguran pogodak.

A, tada - sve kreće po zlu po Viljareal.

Karim Benzema je u prvi plan izbacio Lukasa Vaskeza, a ovaj je posle solo prodora uspeo da preciznim udarcem savlada Asenha, da bi Luka Modrić u 76. minutu postigao i 101. gol za Real Madrid u ovogodišnjoj Primeri i potvrdio pobedu "kraljevskog kluba".

To je sedma uzastopna sezona u kojoj Real Madrid postiže više od 100 golova.

Zanimljiva situacija se desila na meču pošto je sudija Klos Gomez u prvom poluvremenu "pobrkao" Danila i Kazemira i umesto zadnjeg veznog kaznio desnog beka, da bi Kazemiro dobio žuti karton u finišu utakmice. Da je sudija dobro video, Kazemiro bi bio isključen... 

Real je ipak meč završio sa deset fudbalera pošto je Kristijano Ronaldo samoinicijativno otišao u svlačionicu, a nije još poznato zbog čega se to desilo. Ništa nije ukazivalo na povredu...

Trka se nastavlja, pošto su Barselona i Atletiko slavili u današnjim mečevima, tabela kaže sledeće: Barselona 79, Atletiko Madrid 79, Real Madrid 78.

Jedan kiks bi mogao sve da reši, ali sve zavisi od Barselone koja će u slučaju četiri pobede u četiri meča osvojiti titulu zbog boljeg međusobnog skora.

Real Madrid: Navas - Marselo, Ramos, Varan, Danilo - Kros (Isko), Kazemiro, Modrić (Rodrigez) - Ronaldo, Benzema, Lukas (Hese).
Viljareal: Asenho - Gaspar, Bejli, Bonera, Rukavina - Suarez, Bruno, Trigeros (Ernandez), Dos Santos (Samuel) - Adrian (Baptistao), Bakambu.

Pogledajte golove:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC