• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"El Ninjo" ide u Francusku

Autor mondo.rs

Zahvaljujući odličnim partijama u dresu Atletiko Madrida Fernando Tores na korak od nastupa na EURO za reprezentaciju Španije

Fernando Tores nije nastupao na reprezentaciju Španije od Svetskog prvenstva u Brazilu 2014, kada je "crvena furija" kao branilac titule razočaravajuće eliminisana u grupnoj fazi takmičenja.

Zahvaljujući dobrim partijama u dresu Atletiko Madrida u poslednje vreme, popularni "El Ninjo" (Dečak) na korak je od povratka u nacionalni tim. Fernando Tores, kako prenosi "As" najverovatnije će nastupati za Španiju na Evropskom prvenstvu u Francuskoj, koje se održava od 10. juna do 10. jula.

Tores je u sredu uveče bio strelac pobedničkog gola za Atletiko na gostovanju u Bilbau, čime je svoj tim ostavio u trci za šampionski pehar u Primeri, poravnat sa Barselonom na čelu tabele sa 79 bodova.

On je ove sezone zabeležio deset golova, ali u poslednje vreme je u sjajnoj seriji. Na pet od poslednjih šest mečeva bio je strelac, uključujući i na prvom duelu četvrfinala Lige šampiona protiv Barselone.

I selektor Visente del Boske nedavno je izjavio "da je Fernando na vratima nacionalnog tima".

Dodatni razlog za njegov povratak je činjenica da Alvaro Morata i Pako Alkaser nisu ni blizu prošlogodišnje forme, a Španija želi treću uzastopnu evropsku titulu.

Tores je bio član slavne španske selekcije koja je dva puta bila prvak Evrope i osvojila Mundijal 2010. Na prethodna dva šampionata Starog kontinenta bio strelac u finalu, a za Španiju je ukupno odigrao 110 utakmica i postigao 38 golova, što ga svrstava na treće mesto liste najboljih strelaca za reprezentaciju.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC