• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Loše vesti za Divoka Origija i ne samo njega!

Autor mondo.rs

Funes Mori nije polomio nogu napadaču Liverpula, ali mu je upropastio planove za ovo leto - povreda ligamenata je ozbiljna.

Mladi centarfor Liverpula, na čije se mogućnosti u drugom delu sezone oslonio novi menadžer Jirgen Klop, i koji mu se za to zahvalio nekolicinom važnih golova, završio je sezonu.

Divljački start Ramira Funesa Morija odvojiće Belgijanca od terena, izgleda, toliko dugo da za njega neće biti ni Evropskog prvenstva u Francuskoj, koje počinje 10. juna, a završava se 10. jula.

Isprva, učinilo se da je došlo do preloma noge, što na sreću nije bio slučaj, međutim Argentinac iz redova Evertona toliko je krvnički nagazio na zglob fudbalera iz redova gradskog rivala, da je došlo do teških povreda ligamenata skočnog zgloba
da će biti neophodno još jedno snimanje magnetnom rezonancom pre konačne procene dužine oporavka.

Ovaj 21-godišnjak igrao je u sjajnoj formi, poput cele ekipe, bio je strelac pet golova na poslednjih pet mečeva "redsa", a deseti ove sezone Origi je postigao u 43. minutu "Mersisajd derbija" sa Evertonom, za 1:0. Završeno je rezultatom 4:0, ali tek nakon što je lekarski tim izneo Origija s terena na nosilima.

Funes Mori se odmah posle utakmice izvinio Origiju, međutim on će od toga imati slabe vajde.

Liverpul do kraja sezone ima priliku da popravi plasman u Premijer ligi, ali i osvoji Ligu Evrope, što bi klubu donelo i vredan evropski trofej i plasman u Ligu šampiona naredne sezone.

Klop će u tom periodu morati da se osloni na oporavljenog Danijela Staridža, kojeg je uglavnom koristio s klupe verovatno ne želeći da rizikuje njegovu novu povredu, a videćemo hoće li zaigrati i u međuvremenu zaboravljeni Kristijan Benteke, koji se sprema za odlazak s "Enfilda" na leto.

Benteke je prethodnih mesec dana, zvanično, imao problema sa kolenom, međutim i kada je bio zdrav, prednost su dobijali Origi i Staridž.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC