• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Iliev: Mihajlović može samo u Čukarički!

Autor mondo.rs

Partizan odredio cenu za Nemanju Mihajlovića. "Ako Čukarički ima 10 miliona evra, neka nam uplati i njihov je", kaže u svom stilu sportski direktor Partizana Ivica Iliev.

 Partizan odredio cijenu za Nemanju Mihajlovića Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS



Čukarički je uzburkao domaću fudbalsku javnost najavom da bi u letnjem prelaznom mogao da krene "u lov" na perspektivnog fudbalera Partizana Nemanju Mihajlovića.

"Trener Milan Lešnjak jeste rekao gazdi kluba Draganu Obradoviću da želi Mihajlovića u svom timu, odnosno takav tip igrača. E sad, da li ćemo poslati ponudu ili nećemo... videćemo", rekao je pre dva dana za MONDO sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević.

Kada se pojavila informacija o toj potencijalnoj "transfer-bombi", iz Partizana su reagovali ovim rečima: "Besmisleno je da uopšte pričamo o tome" (izjava direktora Miloša Vazure) i "to je u domenu naučne-fantastike" (trener Ivan Tomić).

Na taj komentar, sportski direktor Čukaričkog Matijašević je uzvratio: "Mnogo toga u životu je naučna-fantastika, ali se nešto ipak i ostvari. Bila je naučna fantastika da prošle godine uzmemo Kup Srbije baš protiv Partizana, pa se to desilo".

Red je došao na sportskog direktora Partizana Ivicu Ilieva, koji je u svom stilu i ironično prokomentarisao želju Čukaričkog:

"Čukarički je veliki evropski klub i njegov vlasnik je bogat čovek. Čitam u štampi da Čukarički najbolje finansijski stoji u Srbiji. Cena za Nemanju Mihajlovića je 10 miliona evra i ako to uplate - njihov je".

Nastavio je Iliev u istom tonu:

"Mihajlović ne može nigde drugde, ni u inostranstvo. Može samo u Čukarički, naravno ako uplate tih 10 miliona evra".

Potom je dodao:

"Da, odlazaka će biti, neophodno je da prodamo dva, tri igrača da bismo živeli, ali Mihajlovića sigurno ne. On ne može da ide. Imamo plan šta on još sve treba da donese Partizanu".

Iliev je primetio još jednu stvar:

"Kada sam pominjao Necu MIhajlovića i govorio da je vanserijski talenat, svi su mi se smejali. Sad svi pričaju o Mihajloviću i videlo se da sam u pravu. Ništa, nastaviću da vam nasmejavam i dalje, dokle god ne poverujete u ono što pričam".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC