• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ranijeri: Ave, cezari!

Autor mondo.rs

Trener Lester sitija na zanimljiv način najavio duel sa Svonsijem.

Fudbaleri Lester sitija moraju još malo da izdrže da bi postali šampioni Engleske.

Prvi naredni izazov je u nedelju (17.15), protiv Svonsija.

Trener Klaudio Ranijeri istakao je da će ekipi biti teško bez najboljeg strelca Džejmija Vardija, koji je suspendovan dve utakmice zbog crvenog kartona, ali veruje da će igrači pružiti i više od maksimuma da nastave put ka tituli.

"Nije lako igrati bez igrača koji daje golove. U svakoj utakmici dajemo svoj maksimum, ali sam siguran da će svi sutra dati još malo više da bi pobedili. Mislim da imam 24 zvezde. Imam 24 'cezara', to je naša snaga. Nije samo jedan Cezar, nego ih ima još 23", rekao je Ranijeri novinarima.

Ranijeri je kazao da veruje da Rijad Mahrez može da bude ključ za pobedu protiv Svonsija kod kuće. Reprezentativac Alžira postigao je samo tri gola u poslednjih 17 utakmica, ali je u decembru upisao het-trik u pobedi 3:0 nad "labudovima", a nekoliko puta je bio jedini strelac za pobede Lestera od 1:0 u drugom delu sezone.

"On je fantastičan. Rijad je naša svetlost. Kada se on uključi, vau, Lester menja boju - i to je istina", bio je slikovit Ranijeri.

U odsustvu Vardija, u napadu bi trebalo da igra Leonardo Uljoa, čiji je penal u nadoknadi vremena doneo bod Lesteru protiv Vest Hema prošle nedelje (2:2).

"Kada Vardi nije tu, moramo da menjamo strategiju. Leo zaslužuje da igra, ali pre Lea je tim, a ja mislim na ono što je najbolje za tim. Videćete u nedelju. Moramo da menjamo nešto. Kada je Džejmi tu, svi znaju kako se kreće. Mogla bi da izađe drugačija formacija. Ne želim da vam kažem", ostao je zagonetan Ranijeri.

"Lisice" su prve na tabeli sa pet bodova više od Totenhema i potrebno im je osam bodova iz poslednja četiri kola da bi osvojili titulu. Eventualni trijumf nad Svonsijem doneo bi im osam bodova prednosti nad Totenhemom, koji u ponedeljak igra protiv Vest Bromvič Albiona.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC