• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pavlović za MONDO: Predivna akcija, prelep osećaj

Autor mondo.rs

Junak Čukaričkog o pobedi nad Parizanom, akciji za gol, penalu...

 Pavlović za MONDO: Predivna akcija, prelep osećaj Izvor: MN PRESS

Kao što je uoči utakmice najavio, tako je i bilo. Andrija Pavlović i Čukarički došli su na stadion Partizana i pobedili.

Gosti sa Banovog brda slavili su 2:1 u derbiju 32. kola Superlige, a junak je bio upravo naš sagovornik, strelac odlučujućeg gola u 90. minutu.

"Nema ništa lepše nego pobediti Partizan na njegovom stadionu u 90. minutu ovako bitne utakmice. Osećaj je stvarno predivan. Mislim da je pobedio karakter, odnosno način na koji smo se borili ceo meč", smatra mladi napadač.

Ovom pobedom Čukarički je pobegao Partizanu na pet bodova razlike i značajno povećao šanse da sezonu završi na drugom mestu.

"Ova ekipa ima velike domete i moramo da nastavimo u ovom dobrom nizu", ističe Pavlović.

Što se tiče same utakmice, kaže da su crveni kartoni Milenkoviću (Partizan) i Jankoviću, (Čukarički) u 32. i 37. minutu, "ubili lepotu".

"Bila je ovo mnogo bitna utakmica i za nas i za njih. Dobro smo je 'otvorili', dali gol kada treba, ali posle su bila dva crvena kartona koji su upropastili utakmicu. Izgubila se lepota, a počelo da se igra sa dosta duela i grubo", konstatovao je 22-godišnji napadač i dodao:

"U drugom poluvremnu probali smo da stvorimo šanse iz polukontri, jer smo uvideli da smo dosta brži od Partizanove odbrane. Jednom sam i pobegao kada je bila ona sumnjiva situacija oko penala".

Ta situacija dogodila se u 76. minutu, kada je Pavlović na sjajan način, petom, prevario Jovanovića i Evertona, ali su uspeli da ga stignu, posle čega je pao u kaznenom prostoru Partizana. Pištaljka sudije Đokića, ipak, nije se čula.

"Nije sviran penal, ali mislim da je bio", kaže Pavlović.


Čukarički je nešto kasnije, u poslednjim trenucima utakmice, uspeo da dođe do važne pobede. Lopta je brzo išla od jednog do drugog igrača gostujućeg tima, a onda je završila u mreži crno-belih.

"Tu akciju smo zaista prelepo odradili, u tri dodira. Matke (Igor Matić) je odigrao do Kneza (Filip Knežević), Knez do mene, a ja završio kako treba", zadovoljan je napadač "brđana".

Partizan - Čukarički 1:2, Pavlović!
Izvor: YouTube


Čukarički već u sredu čeka još jedan veliki izazov – duel sa Crvenom zvezdom u gostima. Utakmica će se igrati od 18 časova na stadionu Rajko Mitić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC