• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Slavoljub Srnić za MONDO: Brat ne preti, jer...

Autor mondo.rs

"...neće igrati", kaže as Crvene zvezde. Strelac za Čukarički protiv Zvezde i za Zvezdu protiv Čukaričkog u najavi još jednog derbija govorio je i o svojoj formi, bratu Dragoljubu, Andriji Pavloviću...

 Crvena zvezda Čukarički Slavoljub o bratu Dragoljubu Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda i Čukarički po treći put ove sezone sastaće se sredu od 18 časova na stadionu Rajko Mitić. U prethodna dva duela slavili su crveno-beli (3:1, pa 7:2), a zanimljiv je podatak da je u obe utakmice strelac bio Slavoljub Srnić.

Prvo kao igrač Čukaričkog, a onda i za Zvezdu. Da li će se ponovo njegovo ime naći na semaforu?

"Trudim se da u svakom meču dam sve od sebe i, naravno, da postignem pogodak. Tako ću i u sredu, pa ako uspem da se upišem u strelce – super", kaže za naš portal 24-godišnji krilni fudbaler, koji je prošao kroz Zvezdinu školu, ali se afirmisao u Čukaričkom pre nego što se u septembru vratio na "Marakanu", i dodaje:

"Posebnu inspiraciju nemam, ali mi se namesti da odigram uvek dobro protiv bivšeg kluba. Nadam se da će i ovaj put biti tako".

Čukarički se nalazi u seriji odličnih rezultata (šest uzastopnih pobeda), ali će trener Milan Lešnjak za duel sa Zvezdom morati da menja tim koji je prošle subote savladao Partizan u Humskoj (2:1).

Izvor: MN PRESS



U konkurenciji su ponovo Erhan Mašović i Obeng Regan, dok su zbog kartona suspendovani Slavoljubov brat blizanac, Dragoljub i Nikola Janković, a povređen je Petar Bojić.

"Čuka je u sjajnoj formi, vezali su šest pobeda i posle Partizana sigurno imaju ambiciju da i nas da pobede. Što se tiče pretnji, nema ih, jer brat neće igrati zbog parnih kartona", sa osmehom je odgovorio Slavoljub na pitanje o rivalstvu sa Dragoljubom.

Pobeda bi Crvenoj zvezdi donela titulu prvaka Srbije, ali bez fešte na stadionu, jer će se utakmica sa Čukaričkim igrati pred praznim tribinama zbog incidenata u 151. "večitom derbiju".

"Pobedom bismo i matematički postali prvaci, tako da bi sigurno bilo mnogo lepše da se igra pred publikom. Posebno zato što je ovo derbi, duel između prvog i drugog na tabeli treba da se igra pred publikom", razočaran je Srnić zbog kazne.

Mladi fudbaler osvrnuo se i na svoju formu ovog proleća, koja nije na nivou iz prvog dela sezone.

"Svaka čast Andriji, ali neka nas preskoči"

"Andrija Pavlović stvarno igra odlično, voleo bih da opet igramo zajedno, ali neka sa golovima nastavi posle utakmice sa nama", Poručio je Srnić nekadašnjem saigraču iz Čukaričkog, koji se u poslednje vreme dovodi u vezu sa prelaskom u Crvenu zvezdu.

"Nažalost, nisam nastavio u ritmu u kom sam bio pre zimske pauze. Pokušavam da vratim formu, mada cela ekipa ne igra kao što smo igrali u prvom delu. Ubeđen sam, ipak, da ćemo biti na pravom nivou kada krenu kvalifikacije za Ligu šampiona".

Računajući i pomenuti gol za Čukarički protiv Zvezde, Slavoljub Srnić je ove sezone postigao devet pogodaka, ali nijedan u 2016. godini.

Iako nije efikasan kao što je bio, defanzivne zadatke obavlja besprekorno, što je najbolje pokazao u nedavnom duelu sa Partizanom, kada je zajedno sa Milošem Cvetkovićem potpuno zatvorio najopasnijeg igrača crno-belih, Nemanju Mihajlovića.

"Sve zavisi od taktike, i naše i protivničke. Što se tiče derbija, znali smo da će oni najviše napadati po našoj desnoj strani i mislim da smo Cvele i ja to dobro zatvorili. Voleo bih naravno, kao i svaki igrač, da imam punu slobodu u igri i da sam uvek ofanzivno orijentisan, ali trener je taj koji odlučuje i nekada je potrebno koncentrisati se više na igru u odbrani", iskren je Srnić.

Izvor: MN PRESS



Za kraj, priznao je da jedva čeka kraj sezone.

"Baš se odužila! Jedino nama ovaj novi sistem nije pomogao, jer bismo odavno bili šampioni. Iskreno, svi jedva čekamo da matematički obezbedimo titulu, pa da igramo rasterećnije do kraja".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC