• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bejl: Istina o meni i Ronaldu

Autor mondo.rs

Velšanin otvoreno pričao o odnosu sa Portugalcem i otkrio neke stvari koje su bile manje poznate javnosti

Geret Bejl je 2013. godine za rekordnih 86 miliona funti stigao iz Totenhema u Real Madrid i tada potukao rekordni transfer u svetu fudbala koji je držao Kristijano Ronaldo od 2009, kada je za 80 miliona funti prešao iz Mančester junajteda na Santjago Bernabeu.

Već tada počele su da kruže priče da ga Portugalac, koji je prva zvezda ekipe, nije baš dočekao najbolje u Madridu. Mnogi su se pitali i šta će Realu Bejl pored vrhunskog golgetera kakav je Ronaldo, ali su čelnici "kraljevskog kluba" znali zašto su to uradili.

Samo nekoliko meseci kasnije krenule su glasine o tome da je Velšanin nezadovoljan statusom, da nije pokazao u najboljem svetlu, pa su ga mediji uoči svakog narednog prelaznog roka "selili" u različite klubove.

Kristijano Ronaldo i Geret Bejl su u "paketu" u Real Madridu osvojili Ligu šampiona, Kup Kralja, UEFA Superkup i Svetsko klupsko prvenstvo.

A kako se ustvari slažu Bejl i Ronaldo?

Velšanin je prvi put javno progovorio o tom odnosu uoči polufinalnog meča Lige šampiona protiv Mančester sitija sutra u Engleskoj.

"Ronaldo priča engleski i veoma mi je pomogao kada sam došao u Madrid. Takođe, imamo tu vezu sa Premijer ligom i zaista imamo dobar odnos", prvo je izjavio Bejl u intervjuu za "Tajms".

"Mediji prave mnoge priče o stvarima koje mi možda nikada nismo uradili, a mi smo u dobrim odnosima. Nikada nismo imali problem. Nikada nisam imao nijednu raspravu sa njim", rekao je reprezentativac Velsa.

Bejl je potom objasnio zbog čega se možda stvara pogrešna slika na terenu i van njega.

"Kristijano je veoma veoma strastvena osoba - i to svi znaju. On je veoma odlučan i ljudi to nekada pogrešno protumače. Nikada nismo imali nijedan problem. Kada si napadač moraš da budeš malo sebičan, jer to je ono što je potrebno kada si najistureniji", naveo je Bejl i istakao da Ronaldo uvek daje maksimum na terenu.

Bejl je napomenuo da i on i Ronaldo rade isključivo za Real.

"Mora da postoji timski rad, jer niko ne može ništa sam da postigne. Pronašli smo pravu ravnotežu, postižemo dosta golova i nadam se da sada u finišu sezone možemo igrati najbolje i osvojiti neke trofeje", istakao je napadač Reala, koji još ima šansu da osvoji pehar Lige šampiona i Primere.

"Kogod da postiže golove mi smo srećni, jer imamo isti cilj, a to su trofeji", rekao je Bejl.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC