• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lester siti na tri boda od titule!

Autor mondo.rs

Totenhem u Londonu igrao samo 1:1 sa Vest Bromvičem i tri kola pre kraja znatno umanjio šanse da može do trofeja. Lesteru su potrebna tri boda u preostala tri kola.

Do kraja Premijer lige ostala su još tri kola, a Lester siti do prve titule u istoriji kluba deli samo jedan trijumf!

Tim Klaudija Ranijerija ima sedam bodova više od jedinog konkuretna Totenhema i već u nedelju na Old Trafordu protiv Mančester junajteda bi mogao da "overi" trofej. Čak i ako ne uspe, sa nestrpljenjem će čekati ponedeljak i duel na Stamford Bridžu, gde gostuju Sparsi.

Totenhem nije izdržao pritisak, uprkos tome što su igrači Maurisija Poketina učinili sve ne bi li savldali VBA i ostali u trci za šampionski pehar. Kada se sve sabere i oduzme, "pevci" su bili bolji od VBA i zaslužili su pobedu, ali u ponedeljak uveče nisu bili miljenici ni sreće.

Duel na punom Vajt Hart Lejnu završen je bez pobednika - 1:1 (1:0).

Kristijan Eriksen je u prvih 13 minuta pogodio stativu, pa prečku, a u tom periodu retko su igrači VBA prelazili polovinu terena.

Konačno, "pevci" su ofanzivu nametnutu od početka utakmice krunisali u 33. minutu, ali u strelce se nije upisao niko iz Totenhema, već Kreg Doson, koji je nespretno uklizao u petercu, zakačio loptu i proturio je kroz noge saigraču među stativama Glinu Majhilu. Sparsima je bilo daleko lakše.



Ali...

Posle silnih promašaja, među kojima je i stativa Erika Lamele u drugom poluvremenu, počeo je i Vest Bromvič da pokazuje ozbiljne namere da želi da postigne gol. Imali su gosti dve dobre prilike, da bi posle druge i šuta Hoze Rondona izborili korner. Ugo Loris morao je dobro da se pomuči da bi sprečio izjednačenje.

Posle udarca iz ugla, spasa, ipak, nije bilo!

Doson je sjajno skočio, nadvisio sve u kaznenom prostoru i glavom poslao loptu u mrežu. Igrao se 73. minutu kada je Vajt Hart Lejn ostao skamenjen. Uzalud su bili svi napadi i bodrenja sa tribina.



Premijer liga, kada je borba za titulu u pitanju, izgleda da je rešena.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC