• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borusija ne plače ni za kim...

Autor mondo.rs

Ne samo što su u Dortmundu veoma zainteresovani da zarade na kapitenu, već razmišljaju da vrate igrača koji ih je ne tako davno "izdao" u toku same sezone.

Na "Vestfalenu" neće plakati za kapitenom.

Nisu ni za mladom zvezdom, Marijom Geceom, nisu ni za najboljim igračem kog su imali u poslednjih deset i više godina, Robertom Levandovskim.

U Dortmundu su savršeno svesni svoje snage, moći i uloge u nemačkom fudbalu, ali i uvereni da će uvek pronaći prave zamene, koliko god im surovi Bajern iz Minhena odvodio ključne igrače.

Predsednik Borusije Hans Joakim Vacke priznao je da postoji mogućnost da Mats Humels pojača minhenski Bajern, ali i da se Mario Gece vrati u matični klub!

Humelsu ugovor ističe 2017. godine i insistira on na povratku u Minhen, gde je prošao omladinsku školu, pa "milioneri" moraju da ga puste, jer im je leto poslednja prilika da zarade na transferu.

Oni ne žele da im se dogodi "Levandovski scenario", kada su igrača koji vredi preko 70 miliona evra izgubili bez da su zaradili cent.

"Zabraniti odlazak Humelsu ne bi bio ispravan potez. Moramo da prihvatimo činjenicu da osam godina igra za Borusiju, uskoro će proslaviti 28. rođendan i sasvim je normalno da razmišlja o drugim opcijama. Pritom, nismo u mogućnosti da ponudimo mnogo novca", rekao je Vacke, a prenosi Bild.

U drugom smeru mogao bi da krene Gece, ukoliko navijači Borusije odobre transfer nakon što je njegov prelazak u Bajern 2013. godine izazvao mnogo bure.

"Ukoliko bude dostupan, jasno je da ćemo pričati sa njim. Vrata Borusije su mu otvorena. Razgovaraćemo i sa navijačima i objasniti kako je otišao u Bajern, ali ne mislim da mu neće dati drugu šansu", zaključio je Vacke.

Fudbaleri Borusije nalaze se na drugom mestu na tabeli Bundeslige, sa sedam bodova zaostatka za Bajernom.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC