• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

On je bio najtraženiji igrač u Seriji A!

Autor mondo.rs

To vam nije otkrio niko drugi, do Ćićarito Ernandez.

Ako pogledamo kakvu su sezonu imali fudbaleri Mančester junajteda, koliko su dugih perioda vezali mučivši se da daju gol, a kako su u Nemačkoj i Francuskoj igrali Havijer "Ćićarito" Ernandez i Anhel Di Marija, može se postaviti pitanje da li je Luj van Gal prenaglio prodavši ih obojicu prošlog leta.

S obzirom na to da su se u međuvremenu "dogodili" i Entoni Marsijal i Markus Rašford, bes navijača zbog prodaje dvojice odličnih igrača, prvog Leverkuzenu, drugog Pari Sen Žermenu, utihnuo je, ali činjenicu da je "Ćićarito" procvetao od kada je napustio "Old Traford" niko mu ne može osporiti.

Sada, kada privodi kraju svoju prvu i veoma uspešnu sezonu u Bundesligi, Meksikanac je otkrio da je prošlog leta kao višak u Mančesteru bio meta pet od "sedam sestara italijanskog fudbala". Ni manje – ni više...

"Juve, Inter, Milan, Roma i Lacio. To su klubovi koji su hteli da me dovedu", rekao je Ernandez "Gazeti delo Sport" i dodao da ne isključuje mogućnost da u budućnosti, ipak, dođe u Italiju.

Kao igrač Mančester junajteda proveo je jednu sezonu u Primeri, na pozajmici u Real Madridu, a sada ima i sezonu u Bundesligi.

"Svi ti klubovi bili su uvereni da sa mnom mogu da imaju bolju sezonu i zahvalan sam im na tom načinu razmišljanja", "skromno" se pohvalio vešti napadač.

"Ali, izabrao sam Bajer, jer su imali zagarantovanu Ligu šampiona, a pritom su učinili da se osećam veoma poželjnim i potrebnim tamo", obrazložio je.

"Odmah sam bio načisto i potpisao ugovor do 2018. Imam sve što mi je potrebno ovde, igram u sjajnoj ligi, igram u Ligi šampiona i dobro sam plaćen. U prethodne tri sezone igrao sam u tri različite zemlje za tri različita kluba, tako da niko ne može da zna šta sledi. Možda jednog dana dođem i u Italiju", poručio je 27-godišnji napadač.

In je na 78 mečeva za Deportivo Gvadalaharu dao 29 golova, uz 11 asistencija, potom je u dresu Junajteda na 157 utakmica dao 59 pogodaka uz 20 asistencija, dok je tokom jedne sezone u Madridu dao devet golova uz isto toliko asistencija na 33 meča za Real.

U Leverkuzenu je izuzetno efikasan i "redovan" među strelcima, dao je 26 pogodaka, uz četiri asistencije, na 38 mečeva, što ga svrstava među najefikasnije napadače Evrope ove sezone.

Kao reprezentativac pronašao je put lopti do mreže 42 puta na 78 mečeva.


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC