• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milenković, ipak, teško povredio Bojića!

Autor mondo.rs

Fudbaler Čukaričkog doživeo je tešku povredu usled starta mladog fudbalera Partizana i neće ga biti dugo. "Igraćemo za Bojića", poruka je saigrača i trenera.

 Milenković, ipak, teško povredio Bojića! Izvor: MN PRESS

Oštro, opasno i nenamerno, ali na kraju, ipak, kobno.

Iako se u prvi mah učinilo da je Petar Bojić, fudbaler Čukaričkog kojeg je u derbiju prošlog kola grubo po potkolenici udario mladi štoper Partizana Nikola Milenković, izbegao najtežu povredu, danas je saopšteno suprotno.

Čukarički je u prošlom kolu pobedio Partizan u gostima 1:2, a na tom meču se povredio jedan od najboljih igrača te ekipe Petar Bojić, kojem se Milenković odmah posle meča izvinio.

Najavljujući novi derbi, ovog puta sa Crvenom zvezdom u Ljutice Bogdana, trener Čukaričkog Milan Lešnjak izjavio je da su Bojiću pokidani ukršteni ligamenti kolena i da ga čeka najmanje šest meseci pauze.

"Klub će sve uraditi da igrač što pre bude operisan i da rehabilitacija bude na najvišem nivou. Pauza je od najmanje šest meseci. To je rizik našeg posla. Moramo da pomognemo Bojketu da sve vreme bude čiste glave, mora da bude mentalno jak i da zna da su svih uz njega. To se dešava, ne na način kako se dogodilo na poslednjem meču, ali se ipak dešava. Pružićemo mu neophodnu podršku i kao što je Bane rekao, predstojeći meč posvetićemo njemu. Ne možemo da garantujemo pobedu, ali ćemo sigurno pružiti svoj maksimum. Znate kako, u životu imate dve kutije, crnu i belu. Kad ste raspoloženi otvorite belu, kad ste neraspoloženi otvorite crnu. U obe piše 'proći će"' Poznavajući Bojića ne sumnjam da se se sa ovim izboriti bez bilo kakvih problema", rekao je Lešnjak.

Fudbaler Branislav Janković poručio je: "Igraćemo za Bojketa!".

"Očekuje nas utakmica protiv definitivno najbolje ekipe ove sezone u našem prvenstvu. Ne znam da li je prerano da o tome pričam, ali moram da spomenem našeg saigrača Petra Bojića o kojem svi razmišljamo ovih dana. To mi je prvo bila u glavi danas. Težak trenutak za njega i za nas. Pokušamo sutra da ostvarimo pobedu za njega", rekao je Janković.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC