• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Grof" pred Čuku – malo smeha, a onda...

Autor mondo.rs

Trener Crvene zvezde nije propustio priliku da se našali na pitanje o bodovnoj razlici između prvog i drugog na tabeli, ali raspoloženje mu je pokvarilo pitanje o zatvorenim tribinama.

 "Grof" pred Čuku – malo smeha, a onda... Izvor: MN PRESS

Sezona puna rekorda, pobeda, radosti, ali i problema, mogla bi da doživi klimaks i veliko finale pred praznim tribinama.

Za to nikako nisu krivi trener Crvene zvezde Miodrag Božović i njegovi igrači, već sami navijači koji su divljali tokom 151. "večitog derbija" i doveli i sebe i ekipu u situaciju da u tišini slave titulu, razdvojeni jedni od drugih.

Ovo pitanje pokvarilo je raspoloženje popularnom "Grofu" u utorak, tokom konferencije za medije pred meč 33. kola Superlige, u kojem će se na Stadionu "Rajko Mitić" sastati prvi i drugi na tabeli.

A, na taj račun Božović se u već standardnom maniru našalio... Crnogorski trener rekao dodao da se ne plaši eventialnog trijumfa Čukaričkog i prilaska rivala na "samo" šest bodova zaostatka.

"S obzirom na ovu treću rundu takmičenja mislim da bi najpravednije bilo da smo svi krenuli sa po nula dodova. Eto, toliko se plašimo eventualnog poraza", naveo je Božović.

Božović je naveo da je Čukarički primer kako treba raditi u Srbiji, pošto taj klub "ima gazdu, ima glavu kuće a znamo da se kuća raspada ukoliko nema glavu".

Upitan o kadrovskoj situaciji, Božović je rekao da će se Savo Pavićević oporaviti "za jedno dve-tri godine".

"Ugo Vijeira je u Portugalu, javlja mi se preko 'voc apa', kaže da je dobro i da se ništa ne brinem i da će se brzo oporaviti. A mene, mene leđa bole i nadam se da će uskoro sve biti u redu", rekao je on.

Pitanje o praznim tribinama pokvarilo mu je raspoloženje...

"Konačno nam se pruža prilika da zvanično postanemo prvaci u ligi koja traje 'tri godine'. Bili smo prvi prošle godine, ali sada tek imamo priliku da proslavimo. Svesni smo šta nas čeka, Čukarički je ekipa za poštovanje i mogu svakog da pobede. Nadam se da ćemo pobediti i osvojiti dugo čekanu titulu", rekao je Božović na konferenciji za medije na Stadionu "Rajko Mitić".

On je poručio da žali što publika neće biti na sutrašnjem meču zbog kazne FSS.

"Biće nam prvo takvo iskustvo ove sezone, ali šta je tu je. Moramo prvo da pobedimo da bismo slavili, u opticaju su poraz i remi, u fudbalu sve je moguće", rekao je Božović.

Prema njegovim rečima nema neki specijalan osećaj, iako Zvezda ima šansu da vrati titulu posle jedne sezone.

"Nisam preterano uzbuđen, bili smo prvi sve vreme u prvenstvu. Evropske lige su interesantnije baš zbog punih stadiona i zbog toga žalim što će tribine biti bez navijača".

Krilni fudbaler Crvene zvezde Slavoljub Srnić, inače bivši igrač Čukaričkog, naveo je da se nada golu i pobedi u sutrašnjem susretu.

"Mislim da je odavno trebalo da budemo prvaci. Igramo protiv silno motivisame ekipe, ali bez obzira na to idemo da osiguramo titilu. Bilo bi lepše da sa navijačima proslavimo, nedostajaće puno. Zzelim gol Čukaričkom, dugo nisam bio strelac", zaključio je Srnić.

Utakmica 3. kola plej-ofa Superlige između Crvene zvezde i Čukaričkog igra se sutra od 18 sati na Stadionu "Rajko Mitić", uz direktan prenos na "Areni sport".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC