• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Božović posle poraza: Ionako je bilo dosadno...

Autor mondo.rs

"Dosadila nam je ovolika bodovna prednsot i svi u dubini duše jedva čekamo da se završi prvenstvo", kaže trener Crvene zvezde posle utakmice protiv Čukaričkog.

 Crvena zvezda Čukarički 1.2, izjava Miodrag Božović Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da nije zabrinut posle prvog poraza u Superligi ove sezone i istakao da bi samo čudo moglo da se desi pa da crveno-beli ne osvoje svoju 27. šampionsku titulu.

Čukarički je pred praznim tribinama stadiona Rajko Mitić savladao crveno-bele 2:1 i onemogućio ih da proslave titulu.

"Nismo ušli u utakmicu kako je trebalo, ali Katai je imao šansu da nas dovede u vođstvo. Čukarički je dobro zatvorio prilaze golu, bili su agresivni, očekivali smo da pobeda sama dođe i proslavimo titulu. Moglo je da bude 2:2, ali i 2:4... Međutim, nemam šta da zamerim mojim igračima", rekao je Božović posle utakmice na konferenciji za medije.


Trener crveno-belih je dodao da je veliki hendikep bio odsustvo navijača, ali da to ne sme da bude opravdanje.

"Svi znaju koliko nam znače navijači, ali ne smemo da tražimo razlog u tome. Nije bilo ni navijača Čukaričkog", rekao je Božović i nasmejao prisutne.

Zvezda sada ima "samo" šest bodova više u odnosu na Čukarički, četiri kola pre kraja, ali Božović nije zabrinut nakon što se "istopila" velika prednost.

"U fudbalu je sve moguće, ali bi moralo da se desi čudo pa da ne osvojimo titulu. Nisam zabrinut, nekad je poraz i dobar jer se neke stvari reše. Morali smo nekad i mi da izgubimo, ako smo mogli da biramo to bi bilo od Čukaričkog. Dosadila nam je ovolika bodovna prednsot i svi u dubini duše jedva čekamo da se završi prvenstvo", kaže Božović.

On je pohvalio partiju dvostrukog strelca Čukaričkog Andrije Pavlovića, za kojeg je Crvena zvezda pokazala interesovanje.

"On je dobar igrač, jedan od ključnih u Čukaričkom. Ne odlučujemo mi, Andrija je fudbaler Čukaričkog i oni se pitaju", zaključio je popularni "Grof".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC