• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Simeone: Odlično, ali sve je još otvoreno

Autor mondo.rs

Trener Atletiko Madrida zadovoljan igrom svom tima i prednošću u prvom meču polufinala Lige šampiona protiv Bajerna. "Odigrali smo blizu svog maksimuma", rekao je argentinski stručnjak

Atletiko Madrid je na svom terenu u prvom meču polufinala Lige šampiona stekao prednost. Savladali su Bajern rezultatom 1:0.

Trener "jorgandžija" Dijego Simeone rekao je da su njegovi fudbaleri odigrali blizu svog maksimuma.

"Uložili smo ogroman napor i mislim da smo došli blizu svog maksimuma. Bio je to veoma sličan meč onom sa Barselonom. Nametnuli smo svoj stil igre u prvom poluvremenu, dok se u drugom delu više igralo u Bajernovom stilu", rekao je Simeone.

Iako je bio zadovoljan igrom celog tima, posebno je pohvalio strelca jedinog gola na meču, Saula koji je nakon odličnog solo prodora u 11. minutu, doneo prednost "jorgandžijama".

"Saul je trenutno u odličnoj formi. Veoma sam srećan zbog svega što mu se dešava jer je to zaslužio svojim radom, upornošcu, željom i velikom motivacijom koju ima. Najbolje će tek doći, jer ima još puno prostora za napredak", zaključio je Simeone.

On je, ipak, dodao, da dvomeč još nije odlučen.

"Sve je još otvoreno. Bajern će kod kuće imati domaći teren i svoje navijače, ali mislim da imamo šansu da postignemo gol u gostima. Mislim da će utakmica biti tvrda kao i ova", rekao je Simeone.

Fernadno Tores pobedu je posvetio navijačima, ali i naglasio da njegov tim mora još više da se bori da bi prošao u finale.

"Fantastična noć za Atletiko Madrid i za sve naše navijače. Moramo da nastavimo da se borimo još više, jer Bajern je zaista odličan tim. Želimo da navijači nastave da uživaju u našim pobedama, jer znamo koliko im to znači. Šteta je što nismo postigli još neki gol, jer mnogo bi nam značio u revanšu", zaključio je Tores.

Revanš susret polufinala Lige šampiona između Bajerna i Atletika na programu je 3. maja na Alijanc areni.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC