• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mali nije svestan svojih mogućnosti...

Autor mondo.rs

Trener Partizana Tomić govorio je, između ostalog, i o strelcu prvenca u crno-belom dresu, "malom" Goluboviću.

 Tomić o Goluboviću Mali nije svestan svojih mogućnosti Izvor: MN PRESS

Novi "brucoš" iz Omladinske škole Partizana položio je svoj prvi ispit.

Mladi Marko Golubović, rođen 1995. godine, postigao je prvenac u crno-belom dresu u pobedi nad čačanskim Borcem (2:0) u 33. kolu Superlige.

Tim povodom, trener Ivan Tomić govorio je o svom levokrilnom napadaču i njegovom potencijalu...

Golubović je pre gola propustio tri šanse.

"To je mlad momak, igrač iz naše omladinske škole, brz je i talentovan. Imam utisak da u nekim momentima nije ni svestan svojih mogućnosti, ali sve je to mladost. To je svakako jedan od igrača koji će nam mnogo značiti u narednom periodu", rekao je Tomić.

On je dodao da je njegova ekipa dominirala u prvom poluvremenu, ali da joj je u nastavku nedostajalo agresivnosti i mirnoće u završnici napada.

"Postigli smo pogodak u poslednjem minutu prvog poluvremena iako smo diktirali ritam i imali nekoliko izglednih situacija iz kojih smo mogli ranije da povedemo. Imali smo kontrolu nad utakmicom u prvom poluvremenu, ali nam je nedostajalo mirnoće kod poslednjeg pasa. Borac se u drugom poluvremenu otvorio a nama je nedostajalo da budemo agresivniji i da ih uopšte ne dovedemo u situaciju da veruju da mogu da se vrate u utakmicu", rekao je Tomić novinarima posle utakmice.

Golubović je bio pomalo samokritičan, uprkos golu...

"Nisam baš dobro ušao u utakmicu ali sam se vratio, postigao gol, a mogao sam da postignem još dva. Prvo poluvreme je bilo dobro, u drugom smo malo pali, ali smo postigli i drugi gol što je najvažnije. Vratili smo se pobedama i očekujem da dobijemo sve do kraja i da osvojimo Kup", rekao je Golubović.



Trener Borca Tomas Vasov rekao je da je njegova ekipa imala za cilj da se odbrani protiv Partizana.

"Mi smo hteli da se pre svega odbranimo i da ugrozimo Partizan iz kontre i polukontre. Međutim, crno-beli su u prvom poluvremenu bili dominantniji. Kako je utakmica odmicala mi smo uspeli da se oslobodimo pritiska, koji je više psihološke prirode neko neke druge. U drugom poluvremenu je sve izgledalo mnogo bolje. Čestitam Partizanu, nama ostaje da se okrenemo narednim utakmicama", rekao je Vasov.

Fudbaler Partizana Marko Jovanović rekao je da je njegova ekipa ispunila cilj i vratila se na pobednički kolosek.

"Ispunili smo cilj koji smo imali pre utakmice i vratili se na pobednički kolosek nakon nesrećnog poraza od Čukaričkog. Tokom cele utakmice smo bili bolji, nisu stvorili nijednu ozbiljnu šansu, ali mislim da smo u nekim situacijama mogli bolje da reagujemo i da budemo odlučniji", rekao je Jovanović novinarima posle utakmice.

Fudbaler Partizana Miroslav Bogosavac rekao je da je njegova ekipa danas ostvarila važnu pobedu.

"Bilo je teško doći do njihovog gola jer su bili dobri u defanzivi, zato je prvi gol došao u pravo vreme. Došli smo do veoma važne pobede i sad idemo u Surdulicu po nova tri boda", rekao je on.

Bogosavac je dodao da je cilj ekipe da osvoji Kup.

"Idemo utakmicu po utakmicu, ali svakako da nam je u mislima i finale Kupa protiv Javora jer želimo da osvojimo trofej", rekao je on.


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC