• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Veliki je šmeker Fernando Tores...

Autor mondo.rs

Malo ko ovako priča o sebi i drugima. Pokušavali su da izvuku odgovor, a dobili...

Fernando Tores se definitivno vratio u golgetersku formu, koju je ispustio negde na putu od Liverpula do Londona, još 2011. godine.

Agonija nekada fantastičnog centarfora završena je tek prošle zime kada ga je trener Atletika, Dijego Simeone, izostavio sa svih januarskih iskušenja i poslao na trening.

Radio je, radio, radio i stigli su golovi. Doduše, Bajern mu se "imigoljio" u sredu uveče, kada je u pobedi od 1:0 propustio veliku šansu da duplira prednost, ipak posle fantastičnog driblinga pogodio je stativu.

I taj potez, iako nije završen golom, zadivio je navijače širom Evrope i podsetio nas da je forma prolazna, ali klasa ne, što je uostalom i razlog zbog kojeg novinari u Španiji traže da "El Ninjo" bude vraćen u reprezentaciju Španije za predstojeći EURO.

Bio bi to povratak na velika vrata, ali... Tores je upitan za to pokazao da nije samo veliki na terenu, već i van njega.

Upitan da li očekuje poziv selektora Visentea Del Boskea, s obzirom na to se nalazi u sjajnoj formi ovog proleća, rekao je...

"Bolje da pozovu Saula".

Inače, Saul Nigez, mladi ofanzivni vezista "jorgandžija", napravio je dar-mar odbrani Bajerna i doveo Atletiko u vođstvo od 1:0, što je prednost koju će Španci braniti u utorak uveče u Minhenu, za plasman u finale Lige šampiona.

Novinare nije zadovoljio ovaj Toresov odgovor, pa su ga "cedili" još na temu reprezentacije i tražili mišljenje o "najboljoj napadačkoj opciji trenutno", sve očekujući da će Tores progovoriti o sebi...

"Mnogo je opcija. Ja sam, inače, veliki poštovalac Adurica (veterana, napadača Atletik Bilbaoa, prim. aut). Na kraju, dokazao je da su godine samo broj. On je neverovatan cele sezone i volim način na koji igra", rekao je Tores, koji je umesto priče o sebi, iskoristio priliku da fokus javnosti prebaci na čoveka kojeg se Španija retko kada "setila" kad dođu reprezentativne obaveze na red.

Videvši da će ostati bez odgovora, reporteri su pitali Toresa najdirektnije moguće – da li želite poziv u nacionalni tim?

"Nisam tražio poziv i ne želim ga. Ono što bih voleo zadržaću za sebe, jer ne želim da moje reči naude timu. I želim da dodam da nemam nikakvih problema sa Visenteom ili njegovim stručnim štabom", rekao je Tores, koji je lošom formom u svojim danima u Čelsiju i potom Milanu izgubio status reprezentativca.

Malo ko ovako govori o sebi i drugima. Bravo, Fernando!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC