• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bejl i Vaskez "vuku" Real u Baskiji

Autor mondo.rs

Madriđani će i za vikend igrati bez Kristijana Ronalda i Karima Benzeme.

Dok je Zinedin Zidan pripremao ekipu za teško gostovanje Real Sosijedadu (četvrtak, 16.00), najbolji napadači tima trenirali su odvojeno.

Kristijano Ronaldo i Karim Benzema još se oporavljaju od prošlonedeljnih povreda i izvesno je da neće nastupiti na Anoeti, gde će Madriđani pokušati da (bar) održe korak za Barselonom i Atletikom u uzbudljivoj trci za titulu.

U njihovom odsustvu, jasno je da će Geret Bejl biti ponovo veoma najvažnija ofanzivna "karika", kao i u poslednje vreme sjajni Lukas Vaskez (24), krilni napadač koji je u svojih 11 utakmica ove sezone bio garant dobrih rezultata Reala.

Sa učenikom "kraljevskog kluba" na terenu, Real je ove sezone ostvario devet pobeda i samo dva remija. Poverenje trenera posebno je opravdavao prethodnih nedelja, jer je u poslednja četiri kola postigao tri gola (po jedan Eibaru, Viljarealu i Rajo Valjekanu), uz jednu asistenciju (protiv Hetafea).

Osim Portugalca i Francuza, koji će izvesno biti spremni za revanš protiv Sitija, Zidan neće moći da računa ni na Alvara Arvelou, koji je takođe u petak radio u teretani.

Bez obzira na njihov izostanak, levi bek Real Sosijedada Juri Berčiče iskoristio je da dva dana pred meč "podgreje" atmosferu, izjavom da je Real jači bez Ronalda.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC