• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kokeza: Muslin nije "moj", Piksi nije Savin...

Autor mondo.rs

"Ako me pitate za moju procenu, ja kažem da će, ukoliko se bude kandidovao, Tomislav Karadžić ponovo biti izabran za predsednika FSS", kazao je Slaviša Kokeza, jedan od kandidata za to mesto.

 Slaviša Kokeza možda predsjednik FSS Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Izborna skupština Fudbalskog saveza Srbije, na kojoj ćemo saznati ko će naslediti Tomislava Karadžića (77), i da li će ga iko uopšte naslediti, zakazana je za 20. maj u "Kući fudbala" u Staroj Pazovi.

Osim Tomislava Karadžića, kao protivkandidat se često spominje i Slaviša Kokeza, trenutni predsednik Fudbalskog saveza Beograda i potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije, ali kada god se pomene pitanje o kandidaturi, on kao da pokuša da sakrije karte.

Nije želeo ni da demantuje, a ni da potvrdi svoju kandidaturu za predsednika FSS.

"Da li ću to da budem ja zavisi od više stvari", počeo je on u intervjuu za "Ekspres", a prenosi "Sportski žurnal".

"Ako me pitate da li bih to želeo, moj odgovor je da, jer bih sa te pozicije mogao još više da uradim za srpski fudbal. Ako me pitate za moju procenu, ja kažem da će, ukoliko se budem kandidovao, Tomislav Karadžić opet biti izabran. Ali, rano je još za to, sačekajte da vidimo ko će se kandidovati uopšte", kazao je Kokeza.

Ispričao je da je u drugačijim odnosima sa Karadžićem sada, nego kada je bio u Crvenoj zvezdi, a zamerio mu je na tome što je u FSS "doveo neke ljude koji nisu bili sposobni". Prethodnih dana je u Savezu bilo burno, pa je smenjen dosadašnji selektor Radovan Ćurčić.

Povukao se i Savo Milošević, nazvavši to "moralnim činom", a Kokeza je rekao i da nije iznenađen zbog toga jer se danima unazad u Staroj Pazovi govorilo o tome. Napomenuo je i to da se Savo povukao samo sa pozicije direktora A reprezentacije, a da je ostao potpredsednik. U narednim nedeljama potrebno je pronaći i naslednika Ćurčiću.

"U javnosti se s vašta piše. Osamdeset posto tih tekstova nisu tačni. Dakle, niti je Muslin moj selektor, niti je Tumbaković Karadžićev, niti je Piksi Savin. Ko god da bude selektor to će biti jedinstvena odluka svih ljudi u FSS koji odlučuju o tome", zaključio je Kokeza.

Znači li to i zajedničku odgovornost?

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC