• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Mersisajd" - Klop protiv Leva!

Autor mondo.rs

Kada se naredni put budu sastali najveći klubovi iz Liverpula sa klupa će ih voditi dva najbolja nemačka trenera.

Ukoliko su informacije do kojih su došli engleski mediji došli - čeka nas spektakl!

Sigurno znamo da će naredne sezone Arsenal predvoditi Arsen Venger, Čelsi Antonio Konte, Mančester siti Pep Gvardiola, a Liverpul Jirgen Klop. Ostalo je još samo da se reši pitanje ko će biti na klupi Mančester junajteda, odnosno Totenhema, što može da bude u korelaciji, a zanimljivo bi moglo da bude i na "Gudison parku".

Kako pišu ostrvski mediji selektor reprezentacije Nemačke prvi je favorit za klupu Evertona!

Joakim Lev je viđen kao prvi izbor Uprave Evertona koja ovih dana razgovara o prekidu saradnje sa Robertom Martinezom, koji nema dobru sezonu sa "karamelama", a sve je ubrzalo ispadanje iz polufinala FA Kupa od Mančester junajteda.

Teško je poverovati da bi čovek koji je pre dva leta postao šampion sveta sa Nemačkom tek tako odlučio da preuzme tek sedmi-osmi tim u Premijer ligi, ali to potvrđuju i kladionice.

Engleski bukmejkeri su dobrano "spustili" kvotu na opkladu da će Joakim Lev postati šef "karamela", pa je sa doskorašnjih 20, ona sada pala na kvotu 2!

Pored njega favoriti za mesto šefa stručnog štaba su i bivši menadžer ovog kluba Dejvid Mojes, ali i menadžer Mančester sitija Manuel Pelegrini, koga hoće i Valensija, ali su kvote na njih daleko više od one na Nemca.

"Mersisajd" derbi bi tako bio dotatno začinjen jer bi se na dve strane našla po dva najbolja nemačka trenera - Jirgen Klop i Joakim Lev, kome bi to bio prvi posao u klupskom fudbalu još od 2004. godine i saradnje sa Austrijom iz Beča.

Joakim Lev se nije oglašavao po ovom pitanju, ali je sasvim sigurno da i ako prihvati ponudu Evertona - to neće biti pre završetka Evropskog prvenstva.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC