• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zidan hvali Bejla, nada se Ronaldu i Benzemi

Autor mondo.rs

Konferencija za novinare trenera Reala odmah nakon pobede nad Sosijedadom nije mogla da protekne bez razgovora o povredi najboljeg igrača.

Real je i u subotu ostvario planirano, napravio još jedan, važan korak u trci za titulu i sačuvao dugačak niz prvenstvenih pobeda. I to bez nekoliko važnih igrača.

Imena Kristijana Ronalda, Karima Benzeme i Alvara Arveloe nisu ni bila u protokolu, jer su oni prethodnih dana zbog povreda trenirali odvojeno od ekipe. Pepe i Marselo odgledali su utakmicu sa klupe, a Toni Kros takođe nije bio na stadionu, iako prethodnih nije bilo reči da ne može da igra...

"Važno je da svi imaju šansu da igraju i da se u sklopu toga neki i odmaraju. Imamo veliki broj odličnih igrača, neke ostavljamo van ekipe i Kros je danas morao da odmori, da ostane kod kuće i da razmišlja o nečem drugom", objasnio je posle pobede Zinedin Zidan, trener Reala.

Očekivano, novinari su mu odmah posle uvodnog izlaganja postavili najvažnije pitanje - da li će Ronaldo i Benzema biti spremni da igraju protiv Mančester sitija, u revanšu polufinala Lige šampiona?

"I dalje bih voleo da mislim da će oni biti spremni da igraju protiv Sitija", odgovorio je Francuz "u rukavicama".

POVEZANE VIJESTI

 U odsustvuju navedenog dvojca, ponovo je zablistao Geret Bejl i bio lider ekipe. Zidan je govorio i o njemu.

"Veoma sam zadovoljan Bejlom. Povrede ga ove sezone nisu štedele. Kada vidim da igra 90 minuta sa ogromnom energijom, srećan sam i zbog njega i zbog ostatka tima", poručio je Francuz.

Iako mu je pobeda veoma važna, Zidan nije hteo da Sitiju otkriva sve karte, pa je tako, primera radi, u startnu postavu uvrstio i mladog napadača Borhu Majorala, dok su Isko i Hese ostali na klupi i zaigrali tek u drugom delu utakmice.

"Mislio sam da bi trebalo da promenim dve ili tri stvari, uključujući i nekoliko igrača. Svi su važni. Za trenera je jako važno da ima 20 ili 21 igrača sposobnih da igraju u svakom trenutku a ako igrate na svaka tri dana, to nije lako izvesti", objasnio je "Zizu".

Real Sosijedad stavljen je ad acta. Pred Madriđanima je već od subote uveče novi izazov - priprema za polufinalnu borbu Lige šampiona.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC