• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džonson napadnut pod zatvorskim tušem?

Autor mondo.rs

Nekadašnji reprezentativac Engleske navodno je odbio da očisti odvode u zatvorskom kupatilu i tako izazvao napad dvojice osuđenika na njega.

Osuđeni i zatvoreni bivši fudbaler Adam Džonson (28) počeo je da služi zatvorsku kaznu zbog pedofilije i seksa sa devojčicom od 15 godina.

Izvori engleskih medija iz zatvora Murland, u Donkasteru, otkrivaju kako prolaze njegovi dani iza rešetaka.

"Osuđeni fudbaler pedofil Adam Džonson prebijen je pod zatvorskim tuševima jer nije hteo da pokupi dlake iz odvoda", objavljeno je u nedelju.

Džonsonov zadatak bio je da očisti tuševe i zaista je to radio celo jutro, sve dok jedan osuđenik nije tražio od njega da otpuši odvod. Džonson je navodno oštro odgovorio da je već uradio svoj zadatak i da to neće da uradi.

"Rekao mu je i da 'od*ebe' i uz to ga pitao: 'Znaš li ti ko sam ja?", navodi "Dejli mejl".

  Posle tog odgovora, u raspravu se uključio još jedan osuđenik i zahtevao od Džonsona da ponovo očisti tuševe. Bivši fudbaler ga je navodno ignorisao, pa mu je naredba izrečena vikom.

"Adam je odgovorio psovkom, a taj tip ga je udario u lice. Adam se potom branio", otkrio je izvor lista "Dejli star Sandeja" iz zatvora, uz objašnjenje da je Murland poznat po "nezgodnim" zatvorenicima.

"Džonson se zamerio pogrešnom momku", zaključeno je u tekstu, uz demanti sestre nekadašnjeg fudbalera, koja je na svom Twitter profilu objavila da je pričala sa bratom, da ništa od objavljenog nije tačno i da će Adam otkriti istinu čim dođe kući.

Bivši reprezentativac Engleske prebačen je u Donkaster prvenstveno da bi bio bliži svojoj bivšoj devojci Sejsi Flaunders (26), koja je majka njihove ćerke, rođene pre 14 meseci.

Džonson je, podsetimo, osuđen na šest godina zatvora.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC