• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Božović: Nisam siguran za Vijeiru...

Autor mondo.rs

I dalje neizvestan nastup najboljeg strelca Crvene zvezde u utakmici sa Voždovcem.

 Božović: Neisvjestan nastup Vijeire protiv Voždovca Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Ugo Vijeira se vratio iz Portugala u Beograd, međutim, njegov nastup protiv Voždovca u utorak (16.00) i dalje je pod znakom pitanja.

Napadač Crvene zvezde povredio je zglob u prvom poluvremenu 151. "večitog derbija", ali se čini da oporavak teče brže nego što je očekivano.

Trener Miodrag Božović, ipak, dan uoči utakmice sa "zmajevima" nije mogao da kaže konkretno da li će biti na terenu, ali je nagovestio da će se naći u protokolu.

"Nisam siguran da će Vijeira početi. Videćemo danas u kakvom je stanju", rekao je Božović novinarima.

Dok je nastup najboljeg strelca crveno-belih pod znakom pitanja, zna se da zbog žutih kartona neće igrati Aleksandar Katai i Marko Grujić.

"Bićemo oslabljeni, ali i ranije smo bili u takvim siutacijama da najvažniji i najbolji ne mogu da igraju. Bitno je da igrači koji izađu na teren pruže maksimum", jasan je Zvezdin trener.

Pored kadrovskih, probleme bi mogao da zadaje i loš teren na stadionu Obilića, gde je Voždovac primoran da igra utakmice visokog rizika.

"Sigurno će neko danas otići da pogleda teren, ali biće isti i za njih i za nas, tako da ne spremamo neki alibi što se toga tiče".

Božović je na konferenciji za medije ukratko analizirao predstojećeg rivala, posebno istakavši kvalitete trojice igrača.

"Voždovac je iskusna ekipa, ali su se možda malo opustili plasmanom u plej-of jer su time ostvarili cilj. Vrlo su čvrsti defanzivno, imaju Mihajlova koji je možda i jedan od najboljih štopera u ligi. Tu je Sinđić, koji može da igra i štopera i u veznom redu... Najvažnije je možda da zatvorimo Pavlovića, od koga počinju svi njihovi napadi, ali ne znam još sastav tako da ne mogu mnogo da pričam".

Sikimić: Imamo jasan cilj...

Predrag Sikimić je u Zvezdu stigao upravo iz Voždovca: "To je ekipa koja je imala četiri uzastopna poraza, ali ne merim rivale po tome već po poslednjoj odigranoj utakmici, a u njoj su pružili jak otpor Vojvodini i odigrali 0:0. Mi imamo jasan cilj, a to je da osvojimo tri boda".

Osvrnuo se i na činjenicu da su Zvezdini fudbaleri u poslednjih pet utakmica samo jednom pobedili, odnosno da se velika bodovna razlika uoči plej-ofa, značajno smanjila posle podele, ali i nekih neočekivanih rezultata.

"Ne mogu da kažem da smo prerano počeli da slavimo, zato što nije bilo neke preterane euforije, ali moguće je da smo negde u dubini duše pomislili da je sve završeno. Imali smo 30 bodova prednosti, pa sad odjenom šest. To deluje psihološki, kao da smo se zaneli pa nas neko udario 'mokrom čarapom'", konstatovao je Božović i odbracio predlog "šok terapije".

"Ne verujem da nam treba šok terapija. Terapija je bio ovaj poraz od Čukaričkog, bolja nam ne treba".

"Trebaju nam još dve pobede da i matematički budemo šampioni. Što pre to rešimo biće bolje", istakao je Božović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC