• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivan Tomić: Ne bih o stvarima van terena...

Autor mondo.rs

Trener Partizana Ivan Tomić pred utakmicu sa Radnikom u Surdulici pohvalio protivnika i kazao da na utakmice do kraja sezone gleda kao na pripreme za narednu. Nije želeo da govori o napadu na Miloša Vazuru.

 Ivan Tomić pred Radničk i iz Surdulice Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Partizana će u utorak od 18 časova gostovati u Surdulici protiv Radnika, ekipe koja im je zadala mnogo problema ove sezone. U jesenjem duelu, baš na jugu Srbije, Surduličani su golovima u drugom poluvremenu uspeli da izjednače rezultat protiv Partizana koji je vodio 2:0, dok su pre samo mesec dana imali obrnutu situaciju.

Radnik je u Humskoj vodio 2:0 golovima Ovusua i Deletića, ali je Partizan bio taj koji je stizao - i na kraju i prestigao Radnik. Golovima Vlahovića i Saše Ilića osvojili su tri boda protiv debitanta u Superligi.

S obzirom na pad na treće mesto, usled dobrih partija Čukaričkog u plej-ofu, Partizan mora da pobedi u Surdulici kako bi zadržao šanse za drugo mesto.

Trener Ivan Tomić se na konferenciji pred ovu utakmicu prvo setio prethodnih duela.

"Dva puta smo igrali, obe teške utakmice, a Radnik je postigao na svakoj dva gola. Te utakmice koje su se dešavale u prošlosti i način na koji su nam davali golove su nam za nauk. Trudićemo se da to ne dozvolimo sutra. Oni su motivisani, uigrani, imaju odličnog trenera i postižu rezultate u kontinuitetu. Napravio je najbolji rezultat u istoriji kluba...", pohvalio je kolegu na protivničkoj klupi Ivan Tomić.

Zna i kako će igrati ekipa Miloša Veselinovića.

"Vrlo verovatno će igrati na kontre. Poseduju i druge kvalitete, mogu da stave protivnika u problem. Pretpostavljam da će u većem delu utakmice ipak igrati na kontre. Našom napadačkom organizacijom i postavkom u igri iza lopte pokušaćemo da im ne dozvolimo da iskoriste svoje kvalitete i ekstremnu brzinu koju imaju njihovi igrači. U poslednjoj utakmici protiv Borca smo dobro odigrali u prvom poluvremenu i ja želimo da nastavimo da igramo tako".

"Želimo da kraj prvenstva završimo na najbolji način", podvukao je Tomić.

Novinare koje su prisustvovali konferenciji zanimalo je i mišljenje Ivana Tomića o incidentu koji se desio uoči utakmice sa Borcem u Humskoj, kada su huligani napali direktora ovog kluba Miloša Vazuru i njegovo obezbeđenje.

"Nijednom do sada nisam pričao o tome i želim da ekipa ostane van toga što se dešava. Kada bismo otvorili tu temu bilo bi štošta da se priča, ali moj posao je da radim sa ekipom i da što manje razmišljamo o stvarima van terena", kazao je Tomić i dodao da nije "nimalo jednostavno" zaštiti igrače od tih priča.

Otkrio je da neće kalkulisati na utakmici protiv Radnika, iako ih za osam dana očekuje duel u finalu Kupa Srbije, a u međuvremenu još jedan duel u Superligi. Takođe, tu je i humanitarna utakmica u Inđiji koja se igra 4. maja.

"Igrači Partizana su navikli na tempo sreda-subota, imali su puno utakmica jesenas. Nemamo mnogo problema i to će nam koristiti za pripremu za narednu sezonu. Imamo nov tim, novoformiran igrački kadar sa mladim igračima i svaki minut utakmice koji provedu na terenu je ekstremno važan", kazao je on.

Na ovoj utakmici Tomić neće moći da računa na Ivana Bandalovskog, koji ima kartone, a njega će zameniti Miroslav Vulićević. Gogua ima problema sa povredom, počeo je da trenira, a odluka o njegovom nastupu će biti doneta nakon poslednjeg treninga. Takođe, zbog crvenog kartona u meču sa Čukaričkim nema ni Nikole Milenkovića.

Utakmica Radnik - Partizan počinje u 18 časova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC