• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DA LI JE MOGUĆE: Teri bez aplauza napušta Čelsi

Autor mondo.rs

Zbog crvenog kartona na meču sa Sanderlendom legendarni kapiten "plavaca" najverovatnije će bez oproštaja napustiti Stamford bridž

Čelsi je poražen na gostovanju Sanderlendu u 37. kolu Premijer lige (2:3), a Džon Teri mogao bi zauvek da zapamti taj meč.

Kapiten "plavaca" je u finišu tog susreta zaradio drugi žuti karton, odnosno crveni, i tako sprečio da mu bude priređen pravi oproštaj od kluba u kojem je proveo 18 godina.

On je dobio drugi crveni karton ove sezone, što automatski znači dva meča suspenzije, odnosno da neće nastupati do kraja sezone.

Teri
Izvor: YouTube

Čelsi u zaostalom meču u sredu gostuje Liverpulu, a u poslednjem kolu Premijer lige dočekuje šampiona, Lester. Zbog gluposti koju je napravio, u 95. minutu, Džon Teri verovatno neće biti u prilici da se doživi ovacije i poslednji oproštaj od Čelsija.

"To će biti veoma tužno za klub. Ipak, sudija Majk Džons bio je isuviše blizu i procenio je da Džon treba da dobije drugi žuti karton. Ne znam kakva je Terijeva budućnost u Čelsiju, ali zaista će biti velika šteta ako ne bude igrao poslednji meč u sezoni. Ipak se sastajemo sa šampionima, što je poseban spektakl, obećava dobar meč i biće tužno da ne učestvuje u tome", izjavio je trener Čelsija Gus Hidink.

Legendarni igrač londonskog kluba, koji je na Stamford Bridž stigao 1998. godine i debitovao 28. oktobra protiv Aston Vile, odigrao je protiv Sanderlenda 703. meč u Premijer ligi, svoj oproštajni...

U karijeri je dobio čak šest crvenih kartona. Ove sezone isključen je na meču protiv Vest Bromvič Albiona u avgustu, a propustio je i najvažniji duel u istoriji Čelsija. Izostao je sa finala Lige šampiona 2012, kada je Čelsi pobedio Bajern, a jedina uteha je bila što je ipak proslavio osvajanje šampionskog trofeja sa timom.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC