• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Porodica, bre!!!" (VIDEO)

Autor mondo.rs

Fudbaleri Partizana radosni posle trijumfa u Kupu Srbije. Pogledajte šta se dešavalo u svlačionici i kako je Marko Jovanović okupio saigrače.

 Partizan-slavlje-u-svlacionici-posle-osvojenog-Kupa-Srbije Izvor: MN PRESS

Partizan će ove sezone ući u anale srpskog klupskog fudbala po broju odigranih utakmica. Čak 55 mečeva odigraće crno-beli (preostala su im još dva u prvenstvu, protiv niškog Radničkog i novosadske Vojvodine), što je najviše što je jedan srpski klub odigrao do sada.

U turbulentnoj sezoni, koja je bila veoma uspešna što se tiče Evrope (malo je nedostajalo da crno-beli uđu u osminu finala Lige Evrope), ali i veoma neuspešna što se tiče odbrane titule, Partizan je ipak uspeo da osvoji jedan - trofej - posle pet godina opet je nacionalni kup u rukama crno-belih.

 Kup je osvojen na, zaista, impresivan način - bez primljenog gola (10:0!), a Partizan može da bude ponosan na još jedan podatak - nedostaje mu još jedan gol da bi dostigao broj od ukupno 100 u svim takmičenjima ove sezone (79 u takmičenjima u Srbiji i 20 u evropskim takmičenjima - kvalifikacije za Ligu šampiona i u Ligi Evrope)!

i još jedan podatak - Partizan je sezonu 2015/16. počeo 14. jula 2015. godine, a završiće je 21. maja 2016. godine.

Posle svega što se dešavalo prethodnih nedelja i meseci, razumljva je radost igrača Partizana, koji su, uprkos smenama trenera (počeo je Zoran Milinković, nastavio Ljubinko Drulović, završava Ivan Tomić), lomovima u upravi, nasilništvu oko stadiona, među navijačima... uspeli da završe sezonu na lep način.

Pogledajte atmosferu iz svlačionice i šta je povikao Marko Jovanović (strelac prvog gola u finalu protiv Javora), kada je pozvao saigrače na zajednički pozdrav:

Partizan slavlje u svlačionici
Izvor: TV Partizan/YouTube


Početak slavlja u svlačionici na stadionu u Gornjem Milanovcu

Ono što nije moglo da se vidi na televiziji, ali ni s tribina, može na YouTube kanalu. Pogledajte kako su fudbaleri Partizana proslavili 13. Kup u istoriji.
Izvor: YouTube


I još...

Partizan slavlje
Izvor: TV Partizan/YouTube


Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC