• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Slučaj Božović": Đokić promenio iskaz?

Autor mondo.rs

Postupak protiv trenera Crvene zvezde i dalje traje, a prema nekim informacijama arbitar sporne utakmice u naknadnoj izjavi promenio je iskaz u odnosu na ono što je napisao u zapisniku posle meča.

 "Slučaj Božović": Đokić promenio iskaz? Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović produžio je ugovor sa klubom u sredu i najavio da će ostati na klupi novog šampiona Srbije i naredne sezone, ali i dalje nije poznato da li će moći da vodi ekipu na početku sezone 2016/17.

Bar u domaćim okvirima...

Postupak koji je protiv Božovića pokrenula Disciplinska komisija FSS, nakon incidenata koji su se dogodili po završetku utakmice Crvena zvezda – Vojvodina odigrane prošle subote, i dalje je u toku, a "Novosti" navode da je došlo i do obrta.

"Posle sumnji da je fizički nasrnuo na glavnog arbitra meča protiv Vojvodine Nenada Đokića i posle nejasnoća u dopunskim izveštajima svih službenih lica sa ove utakmice, u četvrtak su disciplinci zatražili dodatne izjave od svih pomoćnih sudija koji su potencijalno očevici ovog navodnog događaja", navodi ovaj listi dodaje:

"Kako 'Novosti' saznaju glavni sudija Đokić iznenada je izmenio svoju prvobitnu izjavu".

Isti list piše...

"Istovremeno, Božović će biti na dnevnom redu i sledeće sednice Disciplinske komisije pošto mu sledi konkretna kazna za isključenje na pomenutoj utakmici. Naime , treneru Zvezde je ovo treće isključenje ove sezone (OFK Beograd, Borac i Vojvodina ), a zanimljivo je da je posle meča sa Borcem bio kažnjen dvomesečnom suspenzijom i novčanim iznosom. Sledećeg četvrtka biće poznata konačna visina kazne za Božovića".


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC