• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Iliev o pojačanjima: Bar šestorica u Partizan!

Autor mondo.rs

A, možda i više... Pričali smo s Ivicom Ilievim o prelaznom roku koji dolazi.

 FK Partizan se pojačava Izvor: MN PRESS

Partizan je osvajanjem Kupa obezbedio mesto u kvalifikacijama za Ligu Evrope, čime je ispunjen glavni cilj zacrtan onog trenutka kada su u klub došli sportski direktor Ivica Iliev i šef stručnog štaba Ivan Tomić.

Na glavnom operativcu "parnog valjka" sada je da uz dogovor sa trenerom i čelnicima kluba obezbedi adekvatna pojačanja za evro scenu, ali i pohod na šampionsku titulu, koja će u narednoj sezoni biti primarni cilj.

Partizan već radi na letnjoj pijaci



Ivica Iliev najavio je dovođenje između šest i osam fudbalera.

"Čim sam preuzeo funkciju sportskog direktora rekao sam da je za formiranje ekipe potrebno da odradimo dva prelazna roka. Prvi smo završili zimus i sada je pred nama druga faza. Za razliku od prošlog, kada smo bili ograničeni vremenom i ponudom, sada tačno znamo šta nam je potrebno i na kojim pozicijama ćemo da se pojačavamo", počeo je Iliev.

Dok je sezona trajala sportski direktor nije sedeo skršetnih ruku, već je uveliko tragao za novi igračima. Iz tog razloga, Partizan je već završnoj fazi pregovora sa fudbalerima čija se imena čuvaju u tajnosti.

"Realno je da ovog leta dovedemo šestoricu, a možda ih bude i više, do osam. Sa nekim igračima smo u završnoj fazi pregovora", dodaje nekadašnji fudbaler Partizana.

"Pokušaćemo da nadogradimo sadašnji sastav. Moramo da dovedemo barem dva defanzivca da nam se ne bi ponovile greške iz prošlosti. Dešavalo se da zbog kartona i povreda nemamo alternative. U planu je i dovođenje četvorice ofanzivnih, kao i pojačanje veznog reda", rekao je Iliev i pojasnio:

"Klasični špicevi, krilni fudbaleri, 'desetka'", podvukao je Iliev i ogradio se s obzirom na to da je za 24. maj zakazana Vanredna skupština FK Partizan :

"Naravno, sve to ako ostanem tu".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC