• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ispušio"!

Autor mondo.rs

Napadač Boke juniors Pablo Danijel Osvaldo dobio je otkaz zbog bahatog ponašanja nakon meča u Kopa Liberatdores

  U januaru se vratio u Boku juniors posle "epizode" u Portu, i tada rekao da je presrećan što je dobio novu šansu i da je spreman da napravi velika dela.

Potpisao je ugovor na godinu i po dana, ali je "zbog lude glave" Pablo Danijel Osvaldo morao da spakuje kofere i napusti klub četiri i po meseca kasnije.

Nije napravio nikakva velika dela, već je po povratku na teren nakon duže pauze zbog povrede, napravio glupost i platio - otkazom!

Osvaldo je na meču protiv urugvajskog Nacionala u četvrtfinalu Kopa Libertadores (1:1) dobio priliku da uđe u igru u 84. minutu, nakon što je odustsvovao gotovo dva meseca zbog loma kosti stopala.

Nakon poslednjeg sudijskog zvižduka, prvi je istrčao sa terena, bez uobičajenog pozdrava sa saigračima, otišao u svlačionicu i - zapalio cigaretu. To je učinio nezadovoljan minutažom koju je dobio.

Trenera Giljerma Barosa Skelotoa razbesneo je potez Osvalda, oni su navodno ušli i u žučnu raspravu zbog bahatog ponašanja igrača, i šef struke Boke brzo je doneo odluku da mu se zahvali na saradnji.

Zbog kršenje klupskih pravila i nepoštovanje tima nakon važnog duela ugovor je raskinut. Osvaldo je posle nedoličnog ponašanja razgovarao i sa liderima tima Karlosom Tevezom, Agustinom Orionom i Katom Diazom, ali taj razgovor nije ništa promenio.

"Osećao sam se sjajno što sam igrao pet minuta. Drago mi je što sam se vratio", sa dozom ironije rekao je novinarima Osvaldo nakon što je napustio svlačionicu i zatvorio vrata Boke juniors.

Osvaldo (30), koji je u karijeri nastupao i za Atalantu, Firentinu, Romu, Espanjol, Sautempton, Juventus, Inter, za Boku je odigrao 21 meč i postigao je sedam golova.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC