• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tomić: Neće svi u Niš

Autor mondo.rs

Trener Partizana Ivan Tomić najavio da njegovu ekipu protiv Radničkog očekuje zahtevna utakmica, ali da će uprkos tome nekolicina igrača ostati u Beogradu.

 Ivan Tomić o gostovanju Partizana Radničkom u Nišu Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Partizan u nedelju gostuje Radničkom u Nišu u 36. kolu Superlige. Uprkos tome što ih očekuje težak meč, trener crno-belih Ivan Tomić odlučio je da na gostovanje ne vodi sve igrače.

"Raduje nas utakmica u Nišu. Igramo protiv velikog kluba, sa velikom tradicijom, koji ima veliku podršku navijača, koji igra jako dobru i kvalitetnu sezonu, na čemu im čestitam. Sigurno nas očekuju jedan pravi ambijent, teška i zahtevna utakmica. Mi tamo nećemo igrati u kompletnom sastavu", rekao je Tomić novinarima u sportskom centru Teleoptik.

Trener Partizana je naveo da će odmarati neke igrače nakon što su u sredu osvojili Kup Srbije.

"Biće igrača koji neće putovati u Niš i biće onih koji će dobiti odmor zbog kvalifikacija za Ligu Evropa, koje nas brzo očekuju. Osim toga, posle Niša će neki igrači otići na odmor. Želimo da starijim fudbalerima i onima koji su izneli teret sezone, koliko je to moguće, damo šansu da se adekvatno odmore pred ono što nas očekuje", rekao je Tomić.

On je rekao i da Partizan jeste osvojio najviše bodova u prolećnom delu sezone, ali da tim nema razloga da se time ponosi.

"To je nešto čime ne možemo da se pohvalimo ili iznosimo u prvi plan, jer je poznato da nismo bili kompatibilni za titulu cele sezone. Zato nemamo razloga da se hvalimo, nego imamo razloga da budemo nezadovoljni".

Partizan posle Niša na svom stadionu dočekuje Vojvodinu i Tomić je rekao da će to biti bitan duel za njegovu ekipu.

"Preostale dve utakmice su nam jako važne. Svaki trening nam je važan zbog mnogo novih igrača. Svaki minut treninga i posebno utakmice, a naročito takve kao što su protiv Radničkog i Vojvodine. To je sjajno iskustvo za mlade, to je ispit i suočavanje sa onim šta dres Partizana nosi", rekao je Tomić.

Utakmica Radnički - Partizan igra se u nedelju u Nišu od 19 časova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC