• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otkazan meč na Old Trafordu, razlog - eksploziv?

Autor mondo.rs

Navijači evakuisani sa stadiona zbog "sumnjivog paketa" koji je pronađen uoči utakmice Mančester junajted - Bornmaut. Premijer liga saopštila da će novi termin biti određen "što je pre moguće".

Panika u Premijer ligi!

Utakmica poslednjeg kola Premijer lige između Mančester junajteda i Bornmauta je otkazana i neće se igrati u nedelju popodne, a navijači su brzo evakuisani sa stadiona, s obzirom na to da je na tribinama pronađen "sumnjiv paket".

Britanski mediji objavili su da su fudbaleri izašli na zagrevanje, ali su brzo vraćeni u svlačionice, pošto je na tribinama pronađen paket sumnjive sadržine.

"Dejli Mejl" saznaje da je reč o mobilnom telefonu zalepljenom za set cevčica, a nekadašnji fudbaler Sten Kolimor, sada stručni komentator, napisao je na Twitteru da je zaista u pitanju eksplozivna naprava.

Twitter Embed Code



Policija je 10 minuta pre zakazanog početka utakmice (16.00) ispraznila tribine "Ser Aleks Ferguson Stand" i "Stetrford End", a nakon toga je evakuisan čitav stadion.

Prema nezvaničnim informacijama, razmatra se mogućnost odigravanja utakmice u ponedeljak i to pred praznim tribinama.

Premijer liga oglasila se saopštenjem, u kome ističe da je bezbednost navijača i zaposlenih na stadionu bila prioritet prilikom donošenja odluke o odlaganju.

"Novi termin utakmice biće određen što je pre moguće. Odlaganje utakmice je uvek poslednja opcija i mi se zbog toga izvinjavamo, ali verujemo da će navijači razumeti zašto je ovog puta to bilo neophodno".

Navijač Junajteda koji je dao izjavu "Gardijanu" rekao je da se ne bi vraćao na tribine i da je odlučeno da se utakmica ipak igra, a uz to pohvalio "dobro organizovanu evakuaciju".



Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC