• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poketino: Najgori dan u trenerskoj karijeri

Autor mondo.rs

Trener Totenhema razočaran porazom od Njukasla (1:5 sa igračem više) na kraju sezone.

Totenhem je nedeljama bio prvi pratilac vodećeg Lestera, zatim njegov jedini konkurent za titulu, ali otkako su "pevci" remijem protiv Čelsija izgubili sve šanse da postanu prvaci, motiv im je drastično opao i to se odrazilo na rezultate.

Od svojih navijača oprostili su se porazom od Sautemptona prošle nedelje (1:2), da bi u poslednjem kolu "pukli" od novog člana Čempionšipa, ekipe Njukasla, primivši tri gola sa igračem više - 1:5.

Arsenal je to iskoristio da prvi put posle 2005. godine postane vicešampion i 21. sezonu zaredom završi Premijer ligu bolje plasiran od najljućeg rivala.

"Imali smo mogućnost da osvojimo drugo mesto... Način na koji smo izgubili od ekipe koja je već ispala iz lige je nedopustiv. Dali su tri gola sa desetoricom igrača i to je najgori dan u mojoj trenerskoj karijeri, veoma sam razočaran", rekao je menadžer Totenhema Maurisio Poketino.

"Ovakve stvari ne bi smele više nikada da nam se dogode. Moramo da poradimo na mentalitetu... Bili smo na odmoru pre vremena. To je realnost, a nije trebalo da bude tako", dodao je Argentinac.

On se izvinio navijačima zbog ubedljivog poraza.

"Mislim da navijači nisu zaslužili sve ovo što se dogodilo na terenu. Ovo je velika šteta i teško je razumeti. U poslednjih nekoliko nedelja nismo igrali maksimalno, a onda je teško pobeđivati", završio je Poketino.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC