• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Blam: "Bomba" na "Old Trafordu" je zapravo...

Autor mondo.rs

Mančesterska policija morala je u neprijatnom saopštenju da obavesti javnost da je utakmica danas otkazana zbog uređaja koji je zaboravljen tokom anti-terorističke vežbe izvedene pre četiri dana.

"Bomba" zbog koje je danas otkazana utakmica poslednjeg, 38. kola Premijer lige zapravo nije bomba.

Nakon što je sumnjiva naprava ručne izrade pronađena na "Old Trafordu" pred meč Mančester junajted – Bornmut uništena "kontrolisanom eksplozijom" u operaciji koju su izveli specijalci britanske vojske, dalja istraga donela je neverovatno otkriće.

"Bomba" nije bila ništa drugo već uređaj koji je zaboravljen na stadionu pre četiri dana kada je izvedena bezbednosna vežba, u kojoj su specijalne službe praktikovale anti-terorističke napade, evakuaciju i sve ostalo što prati moguće tragične događaje na sportskim terenima, kakvih je u prošlosti bilo, a kakvih bi u budućnosti moglo da bude još više.

I, ironično, posle treninga predostrožnosti došlo je do toga da utakmica greškom bude otkazana, a desetine hiljada ljudi u panici napuste stadion i taj kvart u Mančesteru.

Policija je u neprijatnom saopštenju morala da prizna da je naprava zbog koje se na noge digla cela Engleska, pa i šire, zapravo deo opreme koja je korišćena za vežbu njenih kolega. Napisano je da je uređaj, koji je ličio na mobilni telefon prikačen na nekoliko žica, zapravo "neodoljivo ličio" ne nešto što bi mogla da bude ručno napravljena bomba.

Eto, dešava se...

Mančester junajted i Bornmut će na teren ponovo u utorak u 21 čas.

Na kraju, treba reći da je uprkos zabludi o prirodi sumnjive naprave pronađene u toaletu stadiona, možda i dobro što se ovakva situacija dogodila, jer su redarske službe i policija pokazali da mogu da prepoznaju potencijalnu opasnost i urade sve što je potrebno da se izbegne tragedija.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC