• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Arsenal - Menhengladbah - Vest Hem

Autor mondo.rs

Fudbaler koga je Arsen Venger precrtao postao je novi član "čekićara".

"Za njega je bolje da ode, jer mora da igra. Ima fantastičan karakter, sjajan kvalitet, pozajmljivali smo ga Nirnbergu, ali sada ponovo mora da ode negde gde će igrati. Zato ga puštamo. Imao sam velike nade, verovao u njega, ali imamo mnogo defanzivaca i centralnih bekova, pa nije dobio šansu", rekao je menadžer Arsenala Arsen Venger početkom 2011.

Igrač o kojem je govorio zove se Havard Nordvajt (25). On je posle neslavne epizode u Londonu otišao 2011. u Borusiju Menhengladbah, iz kojeg se ovog maja ponovo vraća u glavni grad Engleske.

Ali, u Vest Hem.

Norveški internacionalac stiže u ekipu Slavena Bilića kao defanzivni vezista, koji se u Nemačkoj potpuno afirmisao i pošteno odradio ugovor, koji će isteći ovog leta, što znači da će potpisati za "čekićare" kao slobodan igrač.

"Uvek sam sanjao da igram u Premijer ligi i sada imam veliku priliku da to ostvarim", rekao je Nordvajt o dogovoru sa Vest Hemom, koji je ozvaničio da će reprezentativac Norveške (28 nastupa) definitivno otići u najjaču ligu na svetu.

Njegov san o nastupu na Ostrvu iz prvog pokušaja nije ostvaren, jer je tokom 2007. i 2008. samo trenirao (nekad ni to) sa ekipom Arsenala, pre nego što je bio pozajmljivan Salamanki, Lilestromu i Nirnbergu.

Sada će Engleska imati novu priliku da ga upozna.  

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC