• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Lepotica" Junajteda za jubilarni gol Runija

Autor mondo.rs

"Crveni đavoli" vode protiv Bornmauta u poslednjoj utakmici Premijer lige 2015/16...

Mančester junajted i Bornmaut vratili su se da odigraju meč 38. kola Premijer lige, dva dana nakon evakuacije stadiona zbog "sumnjivog paketa".

Sastav Luja van Gala, koji možda poslednji put sedi na klupi Junajteda, poveo je u 43. minutu, posle sjajne akcije koju je završio Vejn Runi.

Antoni Marsijal i Huan Mata razmenili su dupli pas, mladi Francuz centrirao je po zemlji, a Džesi Lingard preskočio loptu i omogućio iskusnom napadaču da je rutinski pošalje iza leđa golmana Federičija - 1:0.


Runiju je to 100. premijerligaški gol na Old Trafordu, a više pogodaka na jednom stadionu u elitnoj diviziji engleskog fudbala postigao je samo Tijeri Anri, naravno, na starom Arsenalovom stadionu Hajberi - 114.

Tridesetogodišnji Runi ove sezone je u Premijer ligi nastupio na 28 utakmica i dao osam golova. Jednocifren učinak poslednji put je imao još 2003/04, pre nego što će kao 18-godišnjak preći iz Evertona u Mančester junajted.

Javnost na Ostrvu ovih dana vodi debatu, na temu uloge Runija u reprezentaciji Engleske na predstojećem Evropskom prvenstvu. Pitanje glasi, da li bi mu trebalo dodeliti ulogu u veznom redu?

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC