• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milner: Sve smo lepo rekli na poluvremenu

Autor mondo.rs

Kapiten Liverpula u finalnoj utakmici Lige Evrope kaže da je poraz od Sevilje "dvostruki udarac".

Džejms Milner razočaran je posle propuštene šanse Liverpula za osvajanje prvog evropskog trofeja od 2005. godine i prvog uopšte, nakon trijumfa u engleskom Liga kupu 2012.

"Redsi" su na poluvremenu vodili 1:0 protiv Sevilje, bili oštećeni za bar jedan penal, a jedan gol im je poništen zbog nesmotrenog ulaska u ofsajd.

Nakon odmora se sve okrenulo u korist španskog tima, koji je slavio rezultatom 1:3.

 "Osećaj je užasan, a najviše sam razočaran time što nismo odigrali ni blizu onoga što možemo. Kao da se u drugom poluvremenu nismo ni pojavili na terenu. Dozvolili smo sebi da odmah primimo traljav gol i od tada više nismo bili u utakmici", rekao je zamenik kapitena Džordana Hendersona, koji je posle višenedeljne pauze zbog povrede sedeo na klupi.

"Na poluvremenu smo u svlačionici govorili sve ispravne stvari, kako treba da ostanemo koncentrisani i slično, ali nismo to uradili. Igrama tokom cele sezone smo pokazivali da zaslužujemo trofej, a onda nismo istrajali kada je bilo najvažnije".

Teško je razumeti kako je ekipa Jirgena Klopa dozvolila sebi takav pad, kada je kao motiv imala pored trofeja i plasman u Ligu šampiona. Ovako, Liverpul je ostao bez evropskog fudbala sledeće sezone, pošto je u Premijer ligi zauzeo tek osmo mesto.

"Zbog toga je poraz dvostruki udarac. Neigranje u Evropi je ogromno razočaranje za klub ove veličine i za igrače kakve imamo. Trebaće nam mnogo vremena da se oporavimo, ali moraćemo da zbijemo redove i naučimo šta može da se nauči", zaključio je Milner.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC