• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Brozović pakuje kofere

Autor mondo.ba

Hrvatski internacionalac Marcelo Brozović želi da ostane na "Meaci", ali…

Agent Marcela Brozovića Miroslav Bičanić izjavio je za italijanske medije da 23-godišnji igrač sredine terena želi i u budućnosti da nosi dres Intera, te da zaslužuje bolji ugovor, s obzirom na partije koje je pružio u tek završenom prvenstvu.

Hrvatski internacionalac bio je jedan od najboljih igrača u timu Roberta Manćinija ove sezone. Ali, s obzirom da je Inter prvenstvo završio tek na petom mjestu i nije uhvatio mjesto koje vodi u Ligu šampiona, sve su glasnije priče da će Brozović biti prodat, i to nekom klubu sa Ostrva.

"Ako sportski direktor Pjero Ausilio ode u Englesku, to znači da namjerava da ga proda", rekao je Bičanić za "Sky Sport Italia".

"Marcelo je rasijan jer voli Inter i uživa u životu u Milanu, ali želi da igra Ligu šampiona. Ono što ja mislim je da volio bi ostane na 'Meaci' ako mu Inter ponudi novi, bolji ugovor, što on zaslužuje. Za sada, klub nije nagovijestio da želi to da uradio, a moj zaključak je da žele da ga prodaju", poručio je Bičanić.

Brozoviću ugovor ističe 1. jula, a dvije strane već mjesecima pokušavaju da nađu dogovor oko plate za nekadašnjeg fudbalera zagrebačkog Dinama, koji je ove sezone postigao sedam golova u svim takmičenjima.

Navodno su za njegove usluge zainteresovani Čelsi i Arsenal.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC