• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivanović o Muslinu: Nisam merodavan da pričam

Autor mondo.rs

Kapiten reprezentacije nije hteo da daje sud o imenovanju novog selektora. "Teško mi je da objektivno govorim"

 Branislav Ivanović o Slavoljubu Muslinu Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

U februaru 2006, Branislav Ivanović počeo je internacionalnu karijeru prešavši iz OFK Beograda u Lokomotivu iz Moskve, na insistiranje Slavoljuba Muslina, tadašnjeg trenera ruskog tima.

Aktuelni kapiten reprezentacije i novi selektor sarađivali su do oktobra te godine, a defanzivac Čelsija nosi lepe uspomene iz tog perioda. Stoga, ne čudi što je u ponedeljak, upitan za promociju Muslina u selektora, Ivanović rekao:

"Moje lično iskustvo sa Slavoljubom Muslinom je fenomenalno. Stvarno sam oduševljen. On je čovek koji mi je u karijeri pružio mnogo i dao mnogo, pa nisam merodavan da pričam, jer me je mnogo zadužio. Voleo bih da mogu da mu se odužim na najbolji mogući način - igrama u reprezentaciji", rekao je Ivanović.

Reprezentativci i Muslin održali su odmah posle okupljanja kratak petnaestominutni sastanak, a pravo upoznavanje tek predstoji, kao i razgovori o novom sistemu, novoj taktici...

"Razgovor je bio energičan i pozitivan. Selektor nam je odmah stavio do znanja šta se od nas očekuje. Objasnio nam je svoje principe, način rada i sa velikom energijom i euforijom počinjemo pripreme. Za početak smo imali kratko upoznavanje, a imaćemo razgovore na svakom treningu, pa ćemo pričati o taktici i svemu ostalom", dodao je kapiten "orlova".

Pred reprezentacijom su tri kontrolne utakmice, koje je Ivanović nazvao veoma važnim testovima.

"Imamo dve nedelje dobrog zajedničkog rada i možemo da vidimo sve šta novi selektor od nas očekuje i želi. Cilj je da spremni uđemo u kvalifikacije. U ovom trenutku je želja svih nas ista - da odemo na Svetsko prvenstvo. Biće teško, ali zato smo tu, da napravimo sve što je moguće da bismo se plasirali", podvukao je Ivanović.

"Orlovi" će se brzo preseliti u Užice, gde će u sredu igrati protiv Kiprana. Muslin je najavio da će na toj utakmici pružiti priliku onima koji nisu imali značajnu minutažu u prethodnom periodu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC