• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Slavljenik" Milunović: Poklon samom sebi!

Autor mondo.rs

Slavljenik u taboru "orlova" nije mogao da sanja lepši poklon za 27. rođendan. Nije bilo "mašnice", ali je novopečeni reprezentativac sebe, a i saigrače, počastio prvim golom u crvenom dresu. Marko Grujić govorio o napravljenom penalu.

Pomalo neprimetno Nemanja Milunović je otišao iz Srbije u "pečalbu" i inostranu karijeru počeo da gradi u beloruskom BATE Borisovu, timom sa kojim je u prethodnoj sezoni igrao u grupnoj fazi Lige šampiona.

Nekadašnji štoper Borca iz Čačka i Mladosti iz Lučana je nakon dobrih partija zadužio i reprezentativnu opremu, a sudeći na osnovu prve dve utakmice u dresu "orlova", nosiće je i u narednom periodu.

Nemanja Milunović je jedini fudbaler koji je odigrao svaki minut na terenu u prve dve "provere" reprezentacije Srbije pod selektorom Slavoljubom Muslinom, pa je tako ovaj momak proveo svih 90 minuta na terenu u Užicu protiv Kipra (2:1) i u Novom Sadu protiv Izraela (3:1), a svoje mesto je našao u "srcu" odbrane - između još dvojice štopera.

Objasnio je kako se snalazi u novoj ulozi.

"Pred konferenciju pred utakmicu smo rekli da je ovo sve novo za nas, ali je dobro što se svakim treningom vidi razlika i to da napredujemo. Mislim da ima još grešaka, ali imamo još jednu utakmicu da se ukomponujemo", rekao je Milunović i podsetio da sledi utakmica sa Rusijom u Monte Karlu koja je zakazana za 5. jun.

Jedan je od četvorice debitanata u dresu reprezentacije i ističe da su ga saigrači dobro prihvatili, a potom je govorio o golu koji je postigao baš za 27. rođendan, a ujedno je tim golom Srbija povela po drugi put u meču, da bi golom Dušana Tadića u finišu meča postavljen i konačan rezultat - 3:1.

"Bila je teška lopta za prijem, a samo je ovako mogla da uđe u mrežu. Eto, danas mi je rođendan, pa sam samom sebi podario prvenac u dresu reprezentacije", kazao je "rođendandžija" Milunović.

Osim njega, drugi nastup u dresu reprezentacije upisao je i Marko Grujić.

"Novi sistem Ima dosta vrlina, ima i nekih mana, ali mislim da smo tek sedam dana zajedno i da imamo vremena do Rusije, do nedelje, da se uvežbamo. Sve su ovo veliki igrači u velikim klubovima...", kazao je Grujić i dodao da se zahvaljuje publici koja je u velikom broju došla da ih podrži, kao i u Užicu.

Novi fudbaler Liverpula je u igru ušao na poluvremenu umesto Zdjelara, ali je posle pet minuta igre napravio nepromišljen potez koji je sudija iz Rumunije okarakterisao kao penal. Izraelci su preko Zahavija došli do izjednačenja, ali su "orlovi" imali snage za još dva gola.

"Malo sam naivno ušao u duel, nije trebalo da ga diram. Mlad sam, valjda ću ispraviti takve greške", rekao je Grujić dok je pored njega stajao selektor Muslin i smeškao se.

(Milutin Vujičić - MONDO)

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC