• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mođi: ''Kalčopoli'' skandal je izmišljotina!

''Šta je ’kalčopoli’? To je proces sudijskih grešaka koje su oduvijek postojale i uvijek će postojati. Skandala zapravo nema'', rekao je Mođi.

 Mođi: ''Kalčopoli'' skandal je izmišljotina! Izvor: MONDO

Nekadašnji direktor Juventusa Lućano Mođi, poslije tri godine od ''kalčopoli'' skandala, koji je potresao italijanski fudbal, izjavio je da je cijeli slučaj najobičnija izmišljotina!

Skandal o namještanju utakmica u Italiji 2006. godine vratio je Juventus u Seriju B, a njegovom tadašnjem direktoru, Fudbalski savez Italije zabranio je rad na pet godina, pošto je Mođi označen kao glavni krivac za ''prljave radnje''.

''Šta je ’kalčopoli’? To je proces sudijskih grešaka koje su oduvijek postojale i uvijek će postojati. Skandala zapravo nema. On egzistira samo u glavama ljudi koji su ga izmislili i izišli s određenim stvarima u javnost. Juventus je na suđenju u Torinu bio oslobođen optužbi za bilo kakav prekršaj. To sve govori. ’Kalčopoli’ je stvoren jer klub nije stao u našu odbranu'',
izjavio je Mođi.

Lućano Mođi, Antonio Điraudo i Roberto Betega prošle nedelje su pred sudom u Torinu oslobođeni svih optužbi za nezakonito obavljanje transfera fudbalera.

Bivše čelnike ''bjankonera'' tužilaštvo je teretilo za falsifikovanje računa, utaju poreza i sportsku prevaru, za šta je bila predviđena kazna od dvije do tri godine zatvora, ali ih je sudija Dante Đibinel oslobodio zbog nedostatka dokaza.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC