• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Savo Milošević: Biću predsjednik Partizana!

Rekorder po broju nastupa u dresu reprezentacije Srbije Savo Milošević kaže da nema dilema da će postati novi predsjednik Partizana!

 Savo Milošević: Biću predsjednik Partizana! Izvor: MONDO

Igrač, koji je prve fudbalske korake napravio u Podrinju iz Janje tvrdi za banjalučki "Fokus" da je njegova kandidatura za prvog čovjeka crno-bijelih svršen čin i da će biti novi predsjednik.

"Nadam se da ćemo uspjeti da konsolidujemo Partizan kada sjednem u fotelju. Odavno razmišljam o tome, pričam s ljudima, mnogim mojim prijateljima i poznanicima koji vole klub iz Humske. Očekujem podršku na izborima, jer tim koji ćemo da formiramo, tim stručnih ljudi koji će biti sa mnom, ima šta da ponudi svima onima kojima srce kuca za crno-bijele", rekao je Milošević.

Prema njegovim riječima, ima svo potrebno znanje u organizaciji i vođenju jednog velikog sportskog kolektiva, kome su neophodne korijenite promjene.

"Znam kako treba da se organizuje i vodi klub, naravno, s ljudima koji će biti tu. Čini mi se da je došlo vrijeme da mnoge stvari mijenjamo. Nije riječ samo o klubovima, već o fudbalskom sistemu, fudbalu u državi Srbiji. Mnogo toga nije usklađeno s evropskim pravilima i standardima. Možda mi u Partizanu budemo prvi koji napravimo novi korak i tako pomognemo i državi", dodao je Milošević.

Pored crno-bijelih, Milošević je branio boje engleske Aston Vile, španskih ekipa Saragose, Espanjola, Selte, Osasune, te italijanske Parme i ruskog Rubina iz Kazanja, u kom je pre dvije sezone s osvojenom titulom okončao karijeru.

U dresu reprezentacije Jugoslavije, SCG i samostalne Srbije ubilježio je 102 nastupa i postigao 37 golova.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC