• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stevanović: Za publiku!

"Sa nama nisu Krstajić, Dijara i Lomić, ali sam uvjeren da će igrači koji dobiju šansu učiniti sve da je iskoriste", rekao je Partizanov šef struke.

 Stevanović: Za publiku! Izvor: MONDO

Fudbaleri Partizana u dobroj atmosferi su odradili trening na stadionu Munisipal u Tuluzu, na kojem će u četvrtak od 19 časova odigrati meč petog kola J grupe Lige Evrope.

Trener ekipe Goran Stevanović na konferenciji za novinare je ponovio da su crno-bijeli doputovali sa namjerom da demonstriraju lijep fudbal, iako imaju dosta personalnih problema.

"Sa zadovoljstvo smo došli u Tuluz, da se nadigravamo sa našim sportskim prijateljima. Pošto smo mi rasterećeni, mislim da utakmica može da bude još bolja nego ona u Beogradu (2:3), koja je bila vrlo uzbudljiva, sa dosta promjena rezultata", rekao je Stevanović.

"Dolazimo u dobroj atmosferi, poslije velike pobjede u gradskom derbiju, u šta su, vjerujem, upućeni i naši protivnici".

Popularni Plavi neće moći da računa na trojicu fudbalera koji su iznijeli veliki teret subotnjeg trijumfa na Marakani.

"Sa nama nisu Krstajić, Dijara i Lomić, ali sam uvjeren da će igrači koji dobiju šansu učiniti sve da je iskoriste. Znam da i Tuluz ima problema sa povredama, ali to ne znači da publika u četvrtak neće uživati".

Zanimljivo je da Partizan pred meč sa Tuluzom nema u ekipi nijednog lijevog beka! Tu poziciju su ove sezone popunjavali Obradović, Krstajić, Lomić i Brežančić, a u četvrtak će najvjerovatnije morati mladi reprezentativac Siniša Stevanović, inače desni bek.

"Stevanović je jedna od najozbiljnijih opcija, mada imamo još 24 sata da početka utakmice, da razmislimo i proanaliziramo", odgovorio je Stevanović.

Motivacija je potpuno različita, jer Tuluz traži prolaz do "evropskog proljeća", dok Partizan "samo" želi da se iskupi za dosadašnje neuspjehe.

"Meni je žao što nama ova utakmica ne znači ništa, u kontekstu situacije na tabeli. Motiv i želja domaćina su veći i to je njihova prednost, ali ekipe sa naših prostora su poznate po tome što najbolje igraju kada nemaju imperativ. Učinićemo sve da pokvarimo planove Tuluzu, ali na pozitivan, sportski način. Nećemo da se nadtrčavamo, nego da se nadigravamo".

Strateg crno-bijelih upitan je kako će pogibija Brisa Tatona u Beogradu uticati na igrače Partizana i njihovu psihologiju, kada istrče na stadion Tuluza?

"Vidjeli ste da je cijela Srbija žalila zbog toga, mi kao sportisti još više. Ali kad si nevin, dolaziš čista srca i onda nema razloga da to utiče na tebe. Mi ćemo i na stadionu u Tuluzu izraziti ta osjećanja, a nadam se da će publika i sav narod Francuske razumjeti da mi nismo ti kojima treba suditi", uzvratio je Goran Stevanović.



ĐORĐEVIĆ: Daćemo sve od sebe


Kapiten Nenad Đorđević obećao je da će se tim potruditi da odigra dobru utakmicu.

"Vidjećemo da li naš maksimum može da bude dovoljan da izvučemo neki bod. Nemamo ni teoretske šanse da prođemo dalje, pa možda to doprinese da izađemo na teren rasterećeni i odigramo bolje nego što smo igrali do sada".

Francuski novinari upitali su ga da li odsustvo takmičarskog značaja može da utiče da ipak odigraju sa "pola gasa".

"Igrač koji nosi dres Partizana ni u jednom trenutku ne može da igra nonšalantno. Od nas se očekuje da se potrudimo kao da je utakmica od najveće važnosti".

Dva kola prije kraja prve faze, Šahtjor je sa svih 12 bodova obezbijedio mjesto u šesnaestini finala, dok se za drugu poziciju bore Briž (7) i Tuluz (4). Šampion Srbije je bez bodova, uz gol-razliku 5:13.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC