• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JUNAJTED: Nećemo dovesti Ljajića!

Mančester junajted objavio je na svom zvaničnom sajtu da je odustao od angažovanja prvotimca Partizana Adema Ljajića.

 JUNAJTED: Nećemo dovesti Ljajića! Izvor: MONDO

Time je engleski šampion potvrdio pisanje ostrvskih, ali i pojedinih srpskih medija, koji su prethodnih dana doveli u pitanje transfer ugovoren prije 11 mjeseci.

Kao razlog Junajtedovog odustajanja od osamnaestogodišnjeg Ljajića navodi se "mnoštvo vrhunskih mladih talenata na toj poziciji", koji su već na Old Trafordu.


Iz saopštenja "crvenih đavola" saznajemo da predugovor sa Ljajićem, sklopljen kada i transfer Zorana Bambija Tošića, nije bio garantovan! Drugim riječima, postojala je klauzula o odustajanju, koju je Junajted sada aktivirao.

"Imali smo opciju da kupimo igrača, ali pošto smo pažljivo pratili njegov razvoj tokom prethodnih godinu dana i uzeli u obzir momke iz naše omladinske škole, koji su se u međuvremenu nametnuli, odlučili smo da stopiramo Ljajićev transfer",
objasnio je portparol Mančester junajteda.



Britanski "Gardijan" u četvrtak je objavio da od angažovanja fudbalera Partizana neće biti ništa, jer je procijenjeno da je "preskup za kockanje".

"Mali Kaka" trebalo je da stigne na Old Traford u januarskom prelaznom roku, pošto je njegov prelazak ugovoren u paketu sa Tošićevim, za sumu od 16,5 miliona funti.

Moguće je da je toj odluci doprinijela činjenica da ni pet godina stariji Tošić nije uspio da se nametne menadžeru Aleksu Fergusonu, iako pruža odlične partije u dresu rezervnog tima "crvenih đavola", ali i reprezentacije Srbije.

Na zvaničnom sajtu Mančestera do danas je pisalo da je Ljajić "najtalentovaniji mladi srpski vezni igrač" sa sjajnom vizijom i inteligencijom.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC