• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizanov vijenac na grobu Brisa Tatona

Predstavnici Partizana ipak su položili vijenac na grob tragično nastradalog navijača Tuluza Brisa Tatona.

 Partizanov vijenac na grobu Brisa Tatona Izvor: MONDO

Iako je francuska policija prvobitno preporučila predstavnicima Fudbalskog kluba Partizan da ne odlaze na grob ubijenog navijača Tuluza Brisa Tatona kako bi mu odali počast i položili vijenac, funkcioneri beogradskog kluba ipak su to učinili na dan utakmice dva kluba.

Članovi uprave Partizana, potpredsjednik Mile Jovičić i Ratomir Babić otišli su u četvrtak na Tatonov grob, koji se nalazi u malenom mjestu Sezar, nedaleko od Tuluza i položili vijenac u ime kluba.

Navijač Tuluza brutalno je pretučen u centru Beograda 17. septembra na dan kada su Partizan i Tuluz igrali prvu utakmicu u Ligi Evrope, a potom je preminuo u bolnici desetak dana kasnije.

Potpredsjednik Partizana Mile Jovičić izjavio je da je delegacija crno-bijelih posjetila Tatonov grob zahvaljujući angažovanju predsjednika Tuluza Olivera Sadrana koji je pomogao da se pruže bezbjednosni uslovi za taj čin.

"Na večeri predstavnika dva kluba, u srijedu uveče, gospodin Sadran je izrazio veliku zahvalnost svim nadležnim organima u Srbiji, koji su profesionalno uradili svoj dio posla u vezi sa svim onim što se događalo oko pogibije mladog Francuza. Posebno je naglasio da višedecenijsko prijateljstvo dva naroda, kao i sportsko prijateljstvo i saradnja dva kluba ovime neće, i ne smije biti narušeno", rekao je Jovičić za klupski sajt.

On je istakao da delegacija koja je posjetila grob nije imala nikakvih neprijatnosti od strane stanovništva, kao i to da se cjelokupna ekspedicija Partizana u Tuluzu osjeća sigurno i dobrodošlo.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC